محسن علیجانی اظهار کرد: ستاد ملی مبارزه با کرونا برای هر دستگاهی مسئولیتهایی را تعیین کرده است که بر اساس آن دستگاهها به تقسیم وظایف میپردازند.
وی درباره مشکل کمبود ماسک و مواد ضد عفونی و دستکش گفت: در این باره بخشی از مشکل به شبکه توزیع بر میگردد. در طول دو سال گذشته شبکه توزیع برای کالاهای اساسی هم مشکلاتی داشت. امروز هم با ایجاد وضعیت بحرانی با گسترش کرونا مشکلات شبکه توزیع بیشتر از گذشته خود را نشان میدهد که لازم است تمامی دستگاهها برای حل آن وارد میدان شوند.
نماینده تهران با تاکید بر اینکه «مشکلی از نظر تولید محصولاتی همچون ماسک، مواد ضد عفونی کننده و دستکش وجود ندارد»، گفت: باید از ظرفیتهای ستاد فرمان امام، بنیاد مستضعفان و ظرفیتهای درمانی در نیروهای مسلح استفاده شود تا با هم افزایی مشکلات کمتر شود.
وی اضافه کرد: البته که برخی از کارخانهها تغییر خط تولید داده و مشغول تولید ماسک و دستکش و مواد ضد عفونی کننده هستند. اینها نشان میدهد که ما از نظر تولید مشکل نداریم و مسئله در شبکه توزیع است. باید نظارتهای لازم صورت گیرد. کما اینکه در روزهای اخیر هماهنگیهای بیشتری برای این موضوع ایجاد شده است. انتظار میرود که با استفاده از ظرفیتهای تولیدی کشور و هم افزایی بین دستگاههای مختلف مشکل کمبود ماسک و مواد ضد عفونی کننده و دستکش و تجهیزات مورد نیاز رفع شود.
علیجانی در عین حال خاطرنشان کرد: باید درباره استفاده از ماسک کار فرهنگی صورت گیرد. مردم بدانند ضرورتی به استفاده از ماسک برای همه نیست. استفاده از ماسک برای کسانی که مبتلا به کرونا و مشکوک به آن هستند ضروری است و یا اینکه کسانی که از این بیماران مراقبت میکنند ماسک بزنند. اگر قرار باشد همه از ماسک استفاده کنند یعنی باید حداقل ۸۰ میلیون ماسک تولید کنند.
این عضو فراکسیون امید در پایان با اشاره به تشکیل کمیته پزشکی در این فراکسیون برای پیگیری اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا گفت: آقای نوبخت به عنوان رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و عضو این کمیته موضوعات را به آقای زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا منتقل میکند.
دیدگاه تان را بنویسید