ارسال به دیگران پرینت

مقامات سلامت بین‌الملل: "جهان آمادگی مقابله را ندارد"

"بروس ایلوارد" از دفتر مرکزی سازمان بهداشت جهانی در ژنو از اقدامات شدید قرنطینه در چین قدردانی کرد.

مقامات سلامت بین‌الملل: "جهان آمادگی مقابله را ندارد"

"کرونای جدید" با شیوع گسترده بیش از هزار نفر را در کره‌جنوبی آلوده کرد و در ایران نیز شایع شد. شیوع این بیماری در کشورهای خارج از چین هشدار جدید در مورد "آماده نبودن جهان برای مهار این بیماری" را افزایش داد.

 این ویروس با سرعت در بخشی از آسیا، اروپا و خاورمیانه گسترش یافت و باعث ابتلا به موارد جدید در چین شد.

بسیاری از شهرهای بزرگ و کوچک جهان به منظور گسترش بیشتر این بیماری واگیردار قرنطینه شدند. هتل‌های جزایر قناری و اتریش به دلیل احتمال آلوده شدن به ویروس کرونا به حالت قرنطینه درآمده و عملا بسته‌ شده‌اند.

در ایران نیز 15 نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان باخته‌اند. ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت کشور نیز از ابتلای خود به این بیماری خبر داد.

نقشه انتشار کرونا در جهان/ اینفوگرافی: خبرگزاری فرانسه

نقشه انتشار کرونا

"بروس ایلوارد" از دفتر مرکزی سازمان بهداشت جهانی در ژنو که پروژه متخصصان بین‌المللی در چین را رهبری می‌کند، از اقدامات شدید قرنطینه و مهار کرونا در این کشور قدردانی کرد.

او در این باره به خبرنگاران گفت: کشورهای دیگر "آمادگی لازم" برای مقابله با شیوع این بیماری را ندارند.

وی خطاب به کشورها گفت: شما باید برای مدیریت (کرونا) در مقیاس بزرگ آماده باشید و بسیار سریع اقدام وعمل کنید.

این ویروس تاکنون بیش از 2715 نفر را  کشته و بیش از 78 هزار نفر -در چین- را آلوده کرده است.  بیش از 52 نفر بیمار کرونایی در روز چهارشنبه (7 اسفند 98) در چین جان باختند. این آمار کمترین میزان کشته‌شدگان در سه هفته گذشته به شمار می‌آید. از طرفی هیچ مرگ و میر ناشی از بیماری در خارج از استان "هوبی" (هه‌بی) چین گزارش نشده است.

کمیسیون بهداشت ملی چین همچنین  از کاهش تعداد مبتلایان به کرونا خبر داد و آمار موارد جدید را 406 نفر عنوان کرد. از این میزان تنها 5 نفر خارج از هوبی مبتلا شده‌اند. با این آمار اعتماد عمومی در بقیه استان‌های کشور چین نسبت به اپیدمی افزایش خواهد یافت.

ایتالیا از  جان باختن 10 نفر و 300 مبتلا به کرونا خبر داده است. این  کشور 11 شهر را به حالت قرنطینه درآورده و برای خالی کردن استادیوم‌های ورزشی برخی از بازی‌های فوتبال سری A  (آ) را لغو کرده است

کرونا  ایتالیا

در جهان خارج از چین، بیش از 40 نفر از ویروس کرونا جان باخته و حدود 2700 نفر مبتلا هستند.

این بیماری اینک به بیش از ده‌ها کشور رسیده و اتریش، کرواسی و سوئیس موارد جدیدی را گزارش داده‌اند.

کرونا اختلالات جهانی را افزایش داده است. بازاهای سهام در سراسر دنیا به شکل بی‌سابقه‌ای درآمده و بسیاری از پروازها و رویدادهای ورزشی کنسل شده‌اند. مسافران نیز با محدودیت‌های خاص مواجه‌اند.

 سازمان بهداشت جهانی به عنوان آژانس سلامت سازمان ملل، کشورها را "به آمادگی بالقوه برای مقابله با این بیماری همه‌گیر" دعوت کرده است.

سازمان بهداشت جهانی در مورد "خطرات بیشتر برای کشورهای فقیر" هشدار داده است.

افزایش در کره جنوبی

کره جنوبی در چهارشنبه از ابتلای 169 نفر به ویروس خبر داد و تعداد کل مبتلایان را 1146 نفر عنوان کرد. یازدهمین (11 مین) فرد در کره جنوبی براساس این بیماری جان داد و این کشور در خال حاضر پس از چین بالاترین میزان مبتلایان را دارد.

پلیس سواره نظام چین در "آلتای" به مناطق دورافتاده این کشور می‌رود  و در مورد انتشار ویروس کرونا طلاع رسانی می‌کند/ عکس: خبرگزاری فرانسه

ککرنا پلیس سوار نظام چین

90 درصد از مبتلایان جدید در کره جنوبی از شهر "دئگو" در استان "گیونگ‌سانگ شمالی" هستند. این شهر چهارمین شهر بزرگ کره جنوبی است.

خیابان‌های این شهر که حدود 2.5 میلیون جمعیت دارد این روزها خالی شده و تنها می‌توان صف‌هایی را در برابر داروخانه‌ها برای خرید ماسک و ژل‌های ضدعفونی کننده یافت.

ایران و ایتالیا

ایران اینک به عنوان مرکز ظهور ویروس در خاورمیانه به شمار می‌آید. در روز سه شنبه ایران از مرگ 3 بیمار دیگر کرونا خبر داد.

در ایتالیا بیش از 300 نفر مبتلا هستند و 11 شهر به حالت قرنطینه درآمده است. برای خالی ماندن استادیوم‌های ورزشی برخی از بازی‌های فوتبال سری A  (آ) و دیگر ورزش‌ها کنسل شدند.

 بازگشت یک مرد جوان مبتلا از ایتالیا به کرواسی باعث ورود این ویروس به منطقه بالکان شد.

 در آمریکا نیز ده‌ها مورد دیده شده است. مقامات بهداشت از مسئولان و مدارس خواسته‌‌اند تا برای جلوگیری از شیوع بیشتر از اجتماعات غیر ضروری را کنسل کرده و دورکاری را پیشه کنند.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه