ارسال به دیگران پرینت

ذکر ایام هفته با معنی و فواید آنها

ذکر ایام هفته با معنی، فواید و برکات آنها همراه با تصویر برای حاجت

در این مطلب به ذکر ایام هفته با معنی و فواید آن می‌پردازیم. ذکر ایام هفته در کنار ثواب خواندن آن، فواید زیادی برای رفع مشکلات مومن دارد.

ذکر ایام هفته با معنی، فواید و برکات آنها همراه با تصویر برای حاجت

در این مطلب به ذکر ایام هفته با معنی و فواید آن می‌پردازیم. ذکر ایام هفته در کنار ثواب خواندن آن، فواید زیادی برای رفع مشکلات مومن دارد.

zekr-2-423x533

ذکر ایام هفته با معنی و فواید آنها

ذکر ایام هفته از بهترین اعمالی است که می‌توانید در روز انجام داده و از برکات معنوی آن از جمله برآورده شدن حاجات بهره‌مند شوید. خواندن این ذکرها علاوه بر آرامشی که به همراه دارد به زندگی برکت داده و موجب افزایش رزق و روزی می‌شود. از آنجاییکه این ذکرها کوتاه هستند به خاطر سپردن آنها آسان است. 100 مرتبه خواندن هر ذکر در روز مخصوص خود برکات ذکر شده را به دنبال دارد.

امام حسین (ع) به نقل از پیامبر اکرم (ص) اینطور فرموده‌اند که “هرکس برای برآورده شدن حاجات تا هفت روز ذکر ایام هفته را هزار مرتبه بخواند، حاجت روا خواهد شد.”

ذکر ایام هفته با معنی و برکات

ذکر روز شنبه

یا رَبِّ الْعالَمِین  به معنی “ای پروردگار جهانیان”

ذکر روز شنبه به نام حضرت محمد (ص) است و روایت بر این است که خواندن آن موجب غنی و بی‌نیازی خواهد شد. همچنین روز شنبه به عنوان روز زیارت رسول اکرم شناخته می‌شود.

ذکر روز یکشنبه

یا ذَالجَلالِ وَ اْلاِکْرام  به معنی “ای صاحب جلالت و کرامت”

ذکر روز یکشنبه به نام امام علی (ع) و حضرت فاطمه الزهرا (س) است و نقل شده که خواندن آن موجب پیروزی می‌شود. یکشنبه روز زیارت حضرت امیرالمومنین (ع) و حضرت فاطمه (س) گفته می‌شود.

ذکر روز دوشنبه

یا قاضیَ الحاجات  به معنی “ای برآورنده حاجت ها”

 

ذکر روز دوشنبه به نام امامان حسن و حسین علیه السلام است که خواندن آن ثواب بسیار دارد، و اینطور آمده است که خواندن آن مال را افزایش می‌دهد.

 

ذکر روز سه‌ شنبه

یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین  به معنی “ای بخشنده‌ترین بخشندگان”

ذکر روز سه شنبه به نام امام سجاد (ع) و امام باقر (ع) و امام صادق (ع) است و خواندن آن حاجت روایی به دنبال دارد. روایت شده در این روز زیارت این امامان خوانده شود.

ذکر روز چهارشنبه

یا حَیُّ یا قَیّومُ  به معنی “ای زنده، ای پاینده”

ذکر روز چهارشنبه به نام امام موسی کاظم (ع) و امام رضا (ع) و امام محمدتقی (ع) و امام علی نقی (ع) است که خواندن آن باعث عزتمند شدن همیشگی فرد می‌شود. خواندن زیارت این امامان در روز چهارشنبه ثواب بسیار دارد.

ذکر روز پنجشنبه

لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ المَلِک الحقّ المُبین  به معنی “معبودی جز خدا نیست سلطان حق و آشکار”.

روز پنجشنبه همچنین به روز زیارتی امام حسن عسگری شناخته می‌شود و خواندن زیارت ایشان ثواب بسیار دارد.

ذکر روز جمعه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم  به معنی “خدایا درود فرست بر محمد و خاندان او و در فرج ایشان تعجیل بفرما”

 

ذکر روز جمعه برای عزیز شدن بین دیگران سفارش شده است. روز جمعه روز زیارتی امام زمان (ع) است و روایت است که خواندن زیارت ایشان ثواب بسیاری دارد.

منبع و سند ذکر ایام هفته

با وجود اینکه در بسیاری از احادیث اسلامی برای ایام هفته اذکار و ادعیه‌ای آمده است، و خواندن آن ثواب فراوان به دنبال دارد، اما در روایات اسلامی سندی برای ذکر ایام هفته یافت نشده است. با این حال یاد خداوند و ذکر گفتن در هر صورت می‌تواند منبع خیر باشد. تکرار این اذکار باعث تقویت ایمان و تحکیم اعتقاد می‌شود و ثواب اخروی به دنبال دارد.

موضوع اختصاص هر یک از ایام هفته و زیارت مخصوص آن امام در آن روز، در کتاب جماع الاسبوع سید بن طاووس آورده شده است. دعاهای ایام هفته نیز در کتاب بلد الامین کفعمی روایت شده، اما بسیاری از ادعیه این دو کتاب سند متصل تا امام معصوم ندارند. اما این دو کتاب از کتب معتبر در دعا شناخته می‌شوند و در زمینه مستحبات روی منبع سخت گیری نکرده و خواندن چنین ادعیه‌ای را بلااشکال و حتی با ثواب زیاد می‌دانند.

سخن آخر

در این پست به ذکر ایام هفته با معنی و تصویر و فواید آنها اشاره کردیم. همچنین روز زیارت مخصوص هر یک امامان معصوم را ذکر کردیم. امیدواریم برکات خواندن این اذکار را در زندگی خود احساس کرده و از ثواب دنیوی و اخروی آن بهره مند گردید. اگر این پست را مفید می‌دانید می‌توانید آن را در سایر شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

 
منبع : آلامتو
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۳ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه