انتخاب یک رژیم غذایی مناسب میتواند منجر به کاهش سریع قند خون در بدن شود.
خوردن قندها صدمات زیادی به سلامتی بدن میرساند، که بارزترین آن افزایش وزن است. بدن گاهی نیاز دارد تا قندهایی را که برای حفظ سلامتی مصرف شدهاند و وزن اضافی خود را افزایش نمیدهند، از بین ببرد.
افزایش وزن، خستگی، افسردگی، خواب، سردرد، بروز بیماری قلبی، دیابت و سرطان از مضرات مصرف زیاد قند است. برای جلوگیری از این عوارض یک رژیم غذایی وجود دارد که میتواند به مدت ۳ روز اجرا شود و بدن را از قند موجود در آن خلاص کند.
رژیم غذایی سه روزه چگونه رژیمی است؟
این رژیم غذایی از چهار بخش صبحانه، میان وعده، ناهار و شام تشکیل شده است.
روز اول
صبحانه: بلغور جو دوسر همراه فندق و یا زغال اخته است، به علاوه یک فنجان شیر کم چرب یا دو تخم مرغ آب پز بخورید.
میان وعده: یک مشت کوچک آجیل.
ناهار: سینه مرغ کبابی با انواع سبزیجات مانند کدو تنبل، هویج، چغندر، شلغم و لوبیا که در بخار یا فر پخته میشود.
شام: ماهی قزل آلا که با کلم بروکلی و قارچ پخته شده است میتواندوعده مناسب و سرشار از منابغ غذایی برای بدن باشد.
روز دوم
صبحانه: یک ظرف بلغور جو دوسر حاوی انواع توتها یا بادام، که روی آن یک لیوان شیر کم چرب ریخته شده باشد، میتواند وعدهای مناسب برای آغاز روز باشد.
میان وعده: ۲ عدد خرما و یک مشت کوچک آجیل.
ناهار: کدو سبز کبابی را با فلفل زرد و قرمز تکه تکه شده، که روی آن سس لیمو، آویشن ریخته شده مصرف کنید و در کنار آن سالاد کلم قرمز را با هویج رنده شده بخورید.
شام: یکی از انواع سبزیجات پخته شده با سوپ لوبیا، یا ماهی بو داده در فر را با سالاد کلم سبز خرد شده انتخاب کنید.
روز سوم
صبحانه: یک بشقاب جو دوسر حاوی انواع توتها یا بادام، اضافه شده به یک لیوان شیر کم چرب، یا املت، شامل ۳ تخم مرغ، در کنار یک بشقاب سالاد حاوی کلم خرد شده، با برشهای تربچه و گردو بخورید.
میان وعده: میتوانید یک مشت کوچک آجیل بخورید.
ناهار: یکچهارم مرغی که در فر با مریم گلی، لیمو و رزماری کباب میشود را انتخاب کنید.
شام: میتوانید یک بشقاب سوپ سبزیجات خوشمزه شامل پیاز آب پز، سیر، هویج، کرفس، آویشن و برگ بو، به همراه غذای اصلی شامل برنج قهوهای که با ریحان، قارچ و سس گوجه فرنگی پخته شده است، میل کنید.
رژیم های غذایی:
کاهش فشارخون با این رژیم غذایی
علاوه بر داشتن یک رژیم غذایی سالم عواملی چون ورزش منظم، پرهیز از سیگار کشیدن، مدیریت استرس و ... نیز در جلوگیری از افزایش فشار خون موثر هستند.
در یک کارآزمایی که اخیراً در مجله کالج تغذیه آمریکا (Journal of the American College of Nutrition) منتشر شد، ۶۲ بزرگسالِ دارای اضافه وزن یک رژیم غذایی مدیترانه ای یا "کم چرب وگان" را برای یک دوره چهار ماهه و به منظور آزمایش تأثیر این رژیم های غذایی بر چندین معیار سلامتی ، دنبال کردند و پس از بازگشت به رژیم غذایی عادی خود به مدت چهار هفته، مجددا هر یک از شرکت کنندگان در این مطالعه، رژیم غذایی دیگر را به مدت چهار ماه دیگر دنبال کردند.
نتایج این مطالعه بار دیگر تایید کرد که رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش فشار خون موثر بوده است.
همچنین علاوه بر تاثیرات مثبت رژیم غذایی مدیترانه ای بر کاهش فشار خون، مطالعات انجام شده در مورد این رژیم غذایی نشان می دهند که ممکن است در عین حال تاثیر مثبتی بر عملکرد شناختی، کاهش افسردگی، کاهش خطر ابتلا به دیابت و شاید حتی کاهش وزن نیز داشته باشد.
چند ماده غذایی که در رژیم غذایی مدیترانه ای به خوردن آن ها توصیه می شود به شرح زیر است:
* گردو
* ماهی ساردین کنسروی
* گیلاس
* نخود
* جعفری (سبزی خوراکی)
* ماهی خال خالی
* اسفناج
* گوجه فرنگی
این ها را که گفتی چقدر هزینه اشمیشه ؟؟؟؟؟