ارسال به دیگران پرینت

طرح مدیریت هوشمند بیماری کووید ۱۹

ستاد کرونا برای فعالیت اصناف شرط گذاشت

اتاق اصناف ایران اطلاعیه ای با موضوع ۵ شرط ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای فعالیت ۹ رشته شغلی صادر کرد.

ستاد کرونا برای فعالیت اصناف شرط گذاشت

اتاق اصناف ایران اطلاعیه ای با موضوع ۵ شرط ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای فعالیت ۹ رشته شغلی صادر کرد.

اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به موجب مصوبه نودمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا (یکم آبان 1400) و با هدف ایجاد هماهنگی در اجرای موثر طرح مدیریت هوشمند بیماری کووید 19 در بستر سکوی بیماری های همه گیر (سامانه امید)، فعالیت واحدهای صنفی و مشاغل زیر که میزبان مشتری در محل هستند، مشروط به رعایت 5 شرط ذیل شد.

1- مراتب تزریق دو دوز واکسن صاحبان مشاغل، کارفرمایان، کارکنان، مشتریان مربوط و نیز قرار نداشتن آنان در دوره قرنطینه و درمان بیماری کرونا، در سامانه «امید» مندرج باشد:

– مراکز سرو غذا در محل از قبیل: رستوران، چایخانه، قهوه‌خانه، کافی شاپ، فست فود

– تالارپذیرائی و باغ تالار

– استادیوم‌های ورزشی، باشگاه‌های ورزشی سرپوشیده، استخرهای شنای سرپوشیده، پارک‌های تفریحی آبی، شهربازی و مراکز تفریحی (مسقف)

– پاساژ، فروشگاه‌های زنجیره‌ای

– کلیه مراکز اقامتی از قبیل هتل، متل، مسافرخانه، بوم‌گردی

– تورهای گردشگری

– بانک‌ها و مؤسسات خدمات مالی، کارگزاری‌های بورس

– دفاتر پیشخوان دولت، پلیس +10 ،دفاتر خدمات تلفن همراه، دفاتر ارائه خدمات قضایی و مراکز مشابه

– سالن‌های سینما، تئاتر و موسیقی

2- اخذ QR کد از سامانه و نصب آن در مدخل ورودی کلیه واحدها و فعالیتهای صنفی، به نحوی که توسط خدمت‌گیرنده قابل رویت و اسکن باشد، الزامی است. تشکل‌های صنفی مربوط موظفند علاوه بر پیگیری این موضوع، بر چگونگی کنترل برخط تزریق واکسن و در وضعیت قرنطینه و بیمار نبودن مراجعان و مشتریان از طریق سامانه، توسط متصدیان واحدها و فعالیتهای صنفی نظارت کنند.

3- خدمت گیرندگان موظفند QR پروفایل شهروندی خود را از سامانه اخذ و در تلفن همراه خود ذخیره و قبل از ورود به محل واحدها و فعالیتهای صنفی، آن را به متصدیان مربوط ارایه کنند.

4- خدمت گیرندگانی که مراتب تزریق واکسن به آنها در سامانه ثبت نشده و یا در وضعیت قرنطینه و تحت درمان بیماری کرونا باشند، نمیتوانند در محل واحدها و فعالیتهای صنفی حضور داشته باشند.

5- اتاق‌های اصناف و سایر تشکلهای صنفی حسب مورد موظفند ضمن نظارت مؤثر بر چگونگی رعایت الزامات مربوط در حوزه عملکرد واحدها و فعالیتهای صنفی، نسبت به آن دسته از واحدها و فعالیتهای صنفی ذیربط، که الزامات مقرر را نقض کرده‌اند، به ترتیب زیر و در چارچوب ساز و کارهای اجرایی تعیین شده اقدام کنند:

مرحله اول: ارسال اخطار کتبی پلمب به واحد و فعالیت صنفی متخلف و درج آن در سامانه.

مرحله دوم: درخواست مسدود شدن پوز بانکی واحد و فعالیت صنفی متخلف به مدت دو هفته از طریق سامانه.

مرحله سوم: پلمب 31 روزه واحد و فعالیت صنفی متخلف و درج گزارش آن در سامانه .

تبصره: در صورت رعایت الزامات مربوط و تأئید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نسبت به رفع پلمب و مسدودیت پوز بانکی ظرف 72ساعت اقدام می‌شود.

کرونا | امیکرون | آمریکا | واکسیناسیون | آفریقای جنوبی | کودکان

مهار اُمیکرون با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ممکن است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ورود سویه جدید اُمیکرون به این کلانشهر، مهم ترین راهکار حفاظتی در شرایط کنونی را رعایت جدی شیوه نامه‌های بهداشتی و تزریق دُز سوم واکسن کرونا عنوان کرد.

مهار اُمیکرون با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ممکن است
 

دکتر سید وحید حسینی چهارشنبه ۸ دی در نشست روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا با تاکید بر اهمیت توجه تمام اقشار جامعه نسبت به رعایت دقیق توصیه‌های بهداشتی و پیشگیرانه،  به برگزاری نشست اضطراری روز گذشته با حضور استاندار فارس در خصوص شناسایی موارد ابتلا به اُمیکرون در شیراز و آخرین وضعیت کروناویروس در استان اشاره کرد.

او افزود: نیاز است با مشارکت بسیج ادارات  و بسیج اصناف، بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی مانند استفاده از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی در ادارات، سازمانها و اصناف، نظارت شود.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز شناسایی دو مورد مبتلا به اُمیکرون در شیراز را زنگ خطری برای همه افراد دانست و اظهار کرد: از مهم ترین مکانیسمهای محافظتی در شرایط کنونی، گسترش پوشش واکسیناسیون گروه هدف در سریع ترین زمان ممکن است که به ویژه با تاکید بر تزریق دُز سوم در حال انجام بوده و نیازمند مشارکت جدی مردم است.

 

حسینی در ادامه با بررسی آمارهای مربوط به واکسیناسیون علیه کروناویروس در فارس با تاکید بر اهمیت دریافت دُز سوم واکسن، از کسانی که تاکنون نسبت به دریافت واکسن اقدام نکردهاند، خواست برای حفظ سلامت خود و اطرافیان و ارتقای سطح ایمنی، هر چه زودتر به مراکز واکسیناسیون استان مراجعه و واکسن کرونا را تزریق کنند.

 

 او افزود: مجموعه سلامت استان در تداوم حضور شبانه روزی طی حدود دو سال گذشته در خط مقدم مبارزه با کرونا، همچون همیشه با تمام توانمندی برای ارتقای سلامت مردم تلاش می کنند و موضوع سلامتی در جامعه نخستین و مهم ترین رسالت این مجموعه به شمار میرود.

 

سرپرست دانشگاه در ادامه با بررسی نحوه ارایه خدمت در مراکز ۱۶ ساعته فارس، از عموم مردم استان خواست تا در صورت مشاهده علایم کرونا، به پزشک خانواده و یا مراکز ۱۶ ساعته استان مراجعه کنند تا از شدت یافتن بیماری و چرخش بیشتر ویروس کرونا در جامعه، پیشگیری شود.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه