«یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در گفتوگو با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که نباید تحریمهای ایران برداشته شوند.
بر اساس بیانیهای که رسانههای رژیم صهیونیستی منتشر کردهاند، لاپید به بلینکن گفت: «حتی اگر بازگشت به مذاکرات وجود داشته باشد، تحریمها علیه ایران نباید برداشته شوند. پولی که ایران بدست خواهد آورد به صورت تروریسم و موشک تبدیل خواهد شد و توازن منطقه را در کوتاه مدت به هم خواهند ریخت».
«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز که به واشنگتن سفر کرده، در دیدار با مقامهای آمریکایی بار دیگر به خطری که ایران میتواند برای موجودیت این رژیم جعلی داشته باشد، پرداخت و با ادعای اینکه ایران در حال آمادهشدن برای اقدام علیه تلآویو است، مدعی شد که این رژیم نیز برای هر سناریویی آماده میشود و هر کاری را که لازم است برای حفاظت از خود انجام خواهد داد.
گانتز مدعی شد که ایران در مذاکرات با قدرتهای جهانی، پیشنهادات خوبی ندارد و فقط با زمان بازی میکند.
در روزهای گذشته شمار زیادی از مقامهای سابق رژیم صهیونیستی به اشتباه بودن تصمیم نتانیاهو در تشویق دونالد ترامپ به خروج از برجام و سایر سیاستهای او علیه ایران اعتراف کردهاند.
آمریکا چند نهاد را تحریم کرد
آمریکا تحریم های جدید وضع کرد
آمریکا چند نهاد در روسیه و چین را در رابطه با کره شمالی تحریم کرد.
آمریکا چند نهاد در روسیه و چین را در رابطه با کره شمالی تحریم کرد.
خبرگزاری یونهاپ، واشنگتن روز جمعه این نهادها را به علت آنچه نقض قطعنامههای سازمان ملل که کشورهای عضو خود را از استخدام یا میزبانی کارگران کره شمالی باز میدارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد که شهروندان کره شمالی در کشورهای دیگر با هدف کسب ارز خارجی کار میکنند که حاکمیت کره شمالی از این درآمدها میتواند برای پشتیبانی از تسلیحات کشتار جمعی غیرقانونی و برنامههای موشک بالستیک خود استفاده کند.
این وزارتخانه در بیانیهای افزود: قطعنامه ۲۳۹۷ شورای امنیت سازمان ملل متحد که در ۲۲ دسامبر ۲۰۱۷ (۱ دی ۱۳۹۶) به تصویب رسید، از کشورهای عضو سازمان ملل میخواهد تا اتباع کره شمالی را که در حوزه قضایی آنها درآمد کسب میکنند تا ۲۲ دسامبر ۲۰۱۹ (۱ دی ۹۸) مشروط به چند استثنا، به کشورشان بازگردانند.
در این بیانیه ادعا شده است: افرادی که به طور غیرقانونی کارگران کره شمالی را به کار میگیرند، اغلب رفتار بدی با این کارگران صورت میدهند که شامل "نظارت دائمی" بر کارگران و مصادره بخش قابل توجهی از دستمزد آنها توسط رژیم کره شمالی میشود.
آنهایی که به تازگی تحریم شدهاند عبارتند از: موسسه اروپایی عدالت، یک دانشگاه روسی مستقر در مسکو و استاد آن دیمیتری یورویچ سوین، که به گفته وزارت خزانه داری آمریکا صدها ویزای دانشجویی برای کارگران ساختمانی کره شمالی در روسیه مهیا کرده است.
همچنین آمریکا ری یونگ گیل وزیر دفاع جدید کره شمالی را نیز به علت آنچه نقض حقوق بشر در زمان حضورش در وزارت امنیت اجتماعی این کشور خواند، تحریم کرده است. وزارت خزانه داری آمریکا علت تحریم یونگ گیل را نقش وی در استفاده از سیستم دادگاه برای اعدام و مجازات افرادی که مرتکب اشتباهات سیاسی شدهاند، عنوان کرد.
دیدگاه تان را بنویسید