عصرایران؛ مصطفی داننده- فروغی بالاخره لب باز کرد و در مورد حذف عادل فردوسیپور و نود حرف زد. جناب مدیر بر این باور است که عادل از مدار خارج شده بود و اگر میماند، صداوسیما از هم میپاشید. داستان مدارجنابشان و عادل در این یکی، دو روز زیاد دیده شد اما در گفتوگوی مدیر خیلی جوان شبکه سه، نکتهای کمتر دیده شد و آنهم این بخش از گفتههای فروغی بود:« بلد هستند و رسانه دارند و رسانههای شان هم زنجیرهای به هم متصل است. فضای مجازی دست ما نیست، ایشان از همان طریق کار پرحجمی کردند و ادراکی در جامعه درست کردند.»
یاللعجب! در بودجه سال 1400 برای صداوسیما بودجه ۲۶۱۹ میلیارد تومان پیشنهاد شده است. این سازمان 48 هزار نیرو دارد بعد یکی از مدیران ارشد تلویزیون از اینکه فضای مجازی در اختیارشان نیست، گلایه میکند.
میخواهید آقای فروغی، همه ما صفحههایمان در شبکههای اجتماعی را هم در اختیار شما بگذاریم، تا خیالتان راحت شود و راحت به مدارتان برسید و هر کسی در خط شما نبود، اخراج کنید.
رییس صداوسیما میگوید که ما در راس اعتماد مردم هستیم بعد مدیر شبکه سه میگوید، فردوسیپور و دوستانش در فضای مجازی کار میکنند و ادراکی در جامعه درست کردهاند. حرف کدامتان را باور کنیم حضرات مدیر؟
البته که نویسنده این متن، با فروغی موافق است و فکر میکند که قدرت فضای مجازی به شدت رو به افزایش است و اعتماد به صداوسیما رو به کاهش.
این که مردم صدای فضای مجازی را قبول میکنند و شما با آن دم دستگاه را نه، یعنی حرفتان خریدار ندارد. دهه 70 یا 80 تمام شد که فقط شما حرف میزدید و ما گوش میکردیم، الان یکی بگویید، دو تا میشنوید. به قول سلحشور آژانس شیشهای:« دههات گذشته مربی»
مردم در فضای مجازی احتیاج نیست در مدار کسی باشند. حرف خود را میزنند و نظرشان را در معرض قضاوت دیگران میگذارند. در صداوسیما اما حرف زدن فقط حق یک عده است. در همین روزها در ماجرای برجام، هرکه به تلویزیون آمد علیه برجام حرف زد.
فروغی و دوستان اگر در تلویزیون درست کار میکردند، از نداشتن فضای مجازی گله نمیکردند اما آنقدر انقلت در کارشان هست که از اظهار نظر مردم در شبکههای اجتماعی گلایه مند هستند و دلشان میخواهد این شبکهها در انحصار خودشان باشد.
بامزه ماجرا اینجاست که صداوسیمای رایگانی که در اختیار مردم است از چند شبکه اجتماعی فیلتر شده که مردم برای استفاده از آن هزینه پرداخت میکنند، وحشت دارد.
کاش حسابرسی در این کشور وجود داشت. کاش قبل از فصل بودجه، مدیران مجبور میشدند در مورد بودجه مصرفی خود توضیح دهند. همین صداوسیما بگوید با این بودجهای که در اختیار دارد چه کار در راستای بهتر شدن حال جامعه انجام داده است؟
آنقدر اوضاع تلویزیون درام است که مردم حاضر هستند برای هزارمین بار تکرار پایتخت را ببیند اما وقت خود را خرج سریالهای جدید تلویزیون نکنند.
تلویزیون محبوب مدیران صداوسیما، چیزی شبیه شبکه افق است و زیاد با دیگران حال نمیکنند. بر همین اساس تا وقتی تلویزیون در مدار سانسور و انحصار حرکت میکند و تنها صدای بخشی از جامعه را پوشش میدهد، داستان همین است.
خداوکیلی عین حقیقت رو گفتین چون ماهم فقط پایتخت نگاه میکنیم از وقتی ایشون اومدن شبکه سه دیگه از شبکه سه بدم میاد نگاه نمیکنم
بدهکارراروبدی طلبکار میشه فروغی خیلی پررو است
برگشتیم به دوره قاجار .