به دستور ولفگانگ شویبله، رئیس پارلمان آلمان، زدن ماسک از بامداد سهشنبه (ششم اکتبر) در همه سالنهای عمومی پارلمان در برلین اجباری میشود. این مقررات تا ۱۷ ژانویه سال آینده برقرار خواهد بود.
تاکنون ماسک زدن در پارلمان جنبه "توصیه" داشت اما اکنون اجباری میشود، زیرا "خطر گسترش پاندمی همچنان جدی است".
زدن ماسک در تمام موارد اجباری است، مگر آن که افراد و نمایندگان از فاصله یک و نیم متری با دیگران اطمینان داشته باشند.
گسترش پاندمی در آلمان
بنا به آماری که دانشگاه جانز هاپکینز بامداد سهشنبه (به وقت محلی) منتشر کرد، ظرف ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳۱۰۰ نفر در آلمان به ویروس کرونا مبتلا شدند در حالیکه روز قبل از آن تنها ۱۵۴۶ نفر به ویروس دچار شده بودند.
در همین مدت ۲۱ نفر بر اثر ابتلا به کرونا درگذشتهاند.
بنا به آمار دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون بیش از ۳۰۳ هزار نفر در آلمان به کووید۱۹ دچار شده و ۹۵۴۳ نفر درگذشتهاند. همزمان ۴۴۷ نفر در بیمارستان تحت درمان هستند. در بیمارستانها ۹۵۵۴ تخت آزاد است و آماده برای بیماران تازه.
به گفته انستیتو روبرت کخ، در هفت روز گذشته در برخی از محلات برلین، نرخ گسترش ویروس بین ۱۰۰هزار نفر جمعیت، بیش از ۵۰ نفر بوده است. در سطح آلمان گسترش پاندمی تنها در شهرهای هام و رمشاید به این شدت بوده است.
گسترش پاندمی در سطح جهان
در هند گسترش ویروس کرونا به اوجی تازه رسیده و تاکنون بیش از شش میلیون و ۶۹۰ هزار نفر به بیماری دچار شدهاند. در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۶۱ هزار ابتلای تازه ثبت شده است.
هند پس از ایالات متحده و برزیل در مقام سوم گسترش کرونا در جهان قرار دارد. اما به گفته کارشناسان محلی در هند، نزدیک ۱۳۰ میلیون شهروند هندی به ویروس مبتلا شدهاند و این کشور در واقع در صدر گسترش ویروس در سطح جهان قرار دارد. هفته گذشته دولت هند دستور باز شدن مدرسهها و سینماها را صادر کرد.
هند بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد و گروهی از جمعیت فقیر، بیخانمان هستند؛ بنابرین گمان میرود که میزان ابتلا به ویروس کرونا بالاتر از ارقام رسمی باشد.
در ایرلند به خاطر اوج گرفتن پاندمی، مقررات مرتبط با کرونا بار دیگر تشدید شده است. دولت به مردم نسبت به "وضعیت خطرناک" هشدار داده و حداکثر احتیاط را توصیه کرده است.
در برخی از ایالتهای آمریکا نیز مقررات شدیدتری برای جلوگیری از کرونا اعلام شده است.
دیدگاه تان را بنویسید