ارسال به دیگران پرینت

بایدن: ترامپ تا حدودی شبیه به گوبلس، وزیر تبلیغات آلمان نازی است ، دروغی را آنقدر طولانی می‌کند تا به دانش رایج تبدیل شود

نامزد حزب دموکرات با تشبیه رئیس‌جمهور آمریکا به وزیر تبلیغات آلمان نازی، گفت او چیز زیادی از سیاست خارجی یا داخلی نمی‌داند به همین دلیل انتظار حملات شخصی را از او در اولین مناظره تلویزیونی دارد.

بایدن: ترامپ تا حدودی شبیه به گوبلس، وزیر تبلیغات آلمان نازی است ، دروغی را آنقدر طولانی می‌کند تا به دانش رایج تبدیل شود

«جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ادامه جنگ لفظی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، او را به سیاستمداران آلمان نازی تشبیه کرد.

به گزارش فارس، به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، بایدن شامگاه شنبه در مصاحبه با شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی»، با تشبیه کردن ترامپ به «یوزف گوبلس» وزیر پروپاگاندای رایش سوم (وزیر تبلیغات رژیم نازی آلمان) گفت که در اولین مناظره تلویزیونی با ترامپ انتظار «حملات شخصی و دروغ‌پراکنی» را از او دارد.

وی با دشوار توصیف کردن اولین مناظره تلویزیونی با ترامپ که روز سه‌شنبه این هفته انجام خواهد شد، توضیح داد: «حدس می‌زنم که یک‌سره حملات مستقیم باشد. بیشتر آن [حملات] شخصی خواهد بود. این تنها چیزی است که او (ترامپ) بلد است انجام دهد».

بر این اساس، نامزد حزب دموکرات با بیان اینکه ترامپ نمی‌داند چگونه بر مبنای حقایق و واقعیات مناظره کند، افزود: «او باهوش نیست. او چیز زیادی درباره سیاست خارجی و سیاست داخلی نمی‌داند. او جزئیات آنها را نمی‌داند. به همین دلیل اکثریت [صحبت‌های ترامپ] حملات شخصی و دروغ‌پراکنی خواهد بود».

بایدن در ادامه گفت: «او تا حدودی شبیه گوبلس است. دروغی را آنقدر طولانی می‌کنید و دائم آن را تکرار می‌کنید تا به دانش رایج تبدیل شود».

وی پیشتر نیز در توئیتر نوشته بود: «در این لحظه ما با بدترین بحران بهداشت عمومی در طول دوران عمر و تهدید وجودی درباره تغییرات آب و هوایی مواجه هستیم. ما نیازمند رئیس جمهوری هستیم که به علم اعتقاد داشته باشد».

نظرسنجی‌های دو دانشگاه آمریکایی نشان می‌دهد بایدن با اختلاف ۱۰ درصدی در سطح ملی و کل ایالت‌های آمریکا از ترامپ پیش است.

 
 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه