علیرضا زالی در مراسم اهدای کمکهای بهداشتی بانک پاسارگاد به دانشگاههای علوم پزشکی استان تهران، گفت: همبستگی اجتماعی، پیوستگی انسجام آفرین گروههای مردمی و ظهور ایدههای نوآورانه و خلاقانه از بخش های شیرین همه گیری بیماری کرونا در کشور بود.
وی گفت: بانک پاسارگاد در تمام رخدادهای غیرمنتظره بسیار کارساز بوده است. البته ما در این رخداد نوین بیولوپزیک شاهد الگوی متفاوتی از بروز حوادث غیرمترقبه هستیم که جلوه سخت افزاری آن بیشتر نمود پیدا کرده است.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا افزود: کووید-۱۹ تجربه جدیدی از تکانه نوین رخداد غیرمترقبه است که ماهیت متفاوتی نسبت به گذشته دارد و تجربه درون کشوری نیز دراین زمینه اندک است. ا نقش سازمانهای مختلف حامی و پشتیبان هم الگوی متفاوی را به خود میگیرد.
زالی با قدردانی از جامعه بهداشت و درمان کشور که جان خود را به خطر انداختهاند، گفت: کادر پزشکی این بار هم همچون سایر آزمونها، سرافراز در میدان حضور دارند و امروز در اقصی نقاط کشور تابلوی نوینی از رشادت در خدمت رسانی را به تصویر کشیدند.
وی افزود: همکاران کادر درمان کارنامه خوب و قابل دفاعی در مواجهه و تقابل با این بیماری دارند. از طرفی تاثیر این بیماری بر زندگی مردم نسبت به سایر اپیدمی ها استمرار بیشتری خواهد داشت.
زالی با تاکید به مسئولیت پذیری اجتماعی در جامعه تصریح کرد: دستگاهها به میزان مشارکت خود میتوانند رتبه بندی شوند و معیارهای سنجش در فصل جدید مدیریتی کشور بعد از بحران کرونا، در بخشهای عمومی، خصوصی، دولتی و نهادهای مردمی شکل متفاوتی به خود بگیرند.
به گفته فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، مرکز پایش سلامت که توسط شرکت نسیم سلامت پاسارگاه راه اندازی شده است، الگوی خوبی برای پایش، تطبیق مستندات، راهنمایی افراد و طراحی زمینههای تشخیصی و درمانی برای نهادهای عمومی پرخطر به شمار می رود.
زالی از پیشنهاد طراحی گرنت های پژوهشی در حوزه فناوری های نوین با حمایت بانک پاسارگاد استقبال کرد و گفت: تشنگی لازم برای اخذ این گرنتها در بخشهای دانشگاهی وجود دارد و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای همکاری در این زمینه آماده است.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران درباره نیاز دانشگاههای علوم پزشکی کشور به تجهیزات حفاظتی از جمله ماسک، گان و شیلد اظهار کرد: مقادیر متنابهی ماسک و لباس های ویژه خط مقدم ارائه خدمات به بیماران کرونایی در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی قرار خواهد گرفت و تا کنون با کمک وزارت بهداشت و تلاش های دانشگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور شاهد وضعیت نسبتا مطلوب تری نسبت به روزهای نخست در زمینه تامین وسایل حفاظتی هستیم.
وی ادامه داد: با توجه به استمرار این بیماری و ادامه مراجعات به بخش های مختلف درمانی، تیمهای بهداشتی و درمانی همچنان نیازمند استفاده از وسایل حفاظتی خواهند بود.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا با اشاره به اقدام بانک پاسارگاد برای پایش کارکنان گفت: اقداماتی که در زمینه بیماریابی، تنظیم شیوه نامهها و همچنین حمایت و هدایتهای مورد لزوم بهداشتی و درمانی برای کارکنان این بانک انجام شده است، می تواند الگوی بسیار مناسبی برای صیانت از نیروی انسانی در برابر کرونا باشد.
دیدگاه تان را بنویسید