ارسال به دیگران پرینت

خسارت ۲۲ میلیارد دلاری «کرونا»‌ به گردشگری جهانی

به گفته‌ مدیرعامل شورای جهانی سفر و گردشگری، شیوع ویروس «‌کرونا» می‌تواند ۲۲ میلیارد دلار خسارت برای گردشگری جهان به بار بیاورد.

خسارت ۲۲ میلیارد دلاری «کرونا»‌ به گردشگری جهانی
به گفته‌ مدیرعامل شورای جهانی سفر و گردشگری، شیوع ویروس «‌کرونا» می‌تواند ۲۲ میلیارد دلار خسارت برای گردشگری جهان به بار بیاورد.

تاکنون بیش از ۲,۷۶۰ نفر که اغلب چینی بودند جان خود را در اثر ابتلا به ویروس «کرونا» از دست داده‌اند و بیش از ۸۱ هزار نفر در ۴۵ کشور مختلف به این ویروس مبتلا شده‌اند.

«گلوریا گوئوارا» - مدیرعامل شورای جهانی سفر و گردشگری - در گفت‌وگو با یک نشریه اسپانیایی بیان کرد: «با این که هنوز برای اطلاع پیدا کردن از این موضوع زود است، اما شورای جهانی سفر و گردشگری با همکاری موسسه تحقیقاتی «آکسفورد اکانامیک» برآورد اولیه‌ای انجام داده که به واسطه آن دست کم ۲۲ میلیارد دلار خسارت برای حوزه گردشگری جهانی تخمین زده شده است.»

او افزود: «این برآورد بر اساس بحران‌های مشابه پیشین همچون بیماری «سارس»‌ یا ویروس «H۱N۱» و آمارهای ارائه‌شده درباره خساراتی که از سفر نکردن گردشگران چینی در هفته‌های اخیر منتشر شده، صورت گرفته است. چینی‌ها گردشگرانی هستند که در حین مسافرت بیش از هر گردشگر دیگری خرج می‌کنند.»

میزان خسارت برآوردشده که تقریبا با ۲۰.۲ میلیارد یورو برابری می‌کند، خوش‌بینانه‌ترین آمار احتمالی ارائه‌شده از سوی موسسه «آکسفورد اکانامیک» است که یازدهم فوریه منتشر شد و در خلال آن به فرضیه احتمالی کاهش ۷.۰ درصدی سفرهای خارجی توسط شهروندان چینی اشاره شد.

اما اگر بحران شیوع ویروس «کرونا» به اندازه بحران ویروس بیماری «سارس» طول بکشد،‌ این رقم می‌تواند تا دوبرابر یعنی به ۴۹ میلیارد دلار نیز برسد. ویروس بیماری سارس از ماه نوامبر سال ۲۰۰۲ شیوع پیدا کرد و در جولای ۲۰۰۳ کنترل شد.

اگر مدت زمان شیوع ویروس «کرونا» بیش از بحران ویروس بیماری «سارس» باشد، خسارت واردشده می‌تواند به ۷۳ میلیارد دلار نیز برسد.

اقتصادهای وابسته به گردشگری چین همچون «هنگ کنگ»، «تایلند»، «ماکائو»، «‌فیلیپین» و «‌کامبوج» ‌ بیش از همه دچار خسارت خواهند شد.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه