فیلم «خواهر کوچک من» به کارگردانی مشترک «استفنی شوات» و «ورونیک ریموند» با بازی «نینا هوس» و «لارس اردینگر»، روایتگر داستان برادر و خواهری است که ابتلای یکی از آنها به بیماری سرطان، روابطشان را دوباره پیوند میزند.
این فیلم اولین نمایش جهانی خود را امسال در جشنواره فیلم برلین تجربه کرد و قرار است اوایل سپتامبر در سوئیس و پس از آن در آلمان و اتریش اکران شود.
سینمای سوئیس آخرین بار در سال ۱۹۹۰ توانسته با فیلم «سفر امید» به کارگردانی «خاویر کولر» به جمع نامزدهای نهایی شاخه بهترین فیلم خارجی زبان (که برای دومین سال با عنوان شاخه بهترین فیلم بین المللی برگزار می شود) راه یابد.
فیلم هایی که به عنوان نماینده رسمی کشورها در شاخه اسکار بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۱ انتخاب می شوند باید در فاصله زمانی بین اول اکتبر ۲۰۱۹ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰ (۹ مهر ۱۳۸۹ تا ۱۱ دی ۱۳۹۹) در کشور مبدا اکران شده باشد اما به سبب بحران جهانی ویروس کرونا، آکادمی اسکار پیش از این اعلام کرده که به طور موقت و تنها برای یک سال، فیلمهایی که اکران سینمایی نداشته باشند را واجد شرایط رقابت در شاخههای این جوایز سینمایی خواهد دانست.
این امتیاز موقت شامل همه فیلمهای اکران آنلاین نخواهد شد و تنها فیلمهایی می توانند از این امتیاز استفاده کنند که پیش از این، تاریخ اکران سینمایی شان اعلام شده باشد اما به دلیل شیوع ویروس کرونا در نهایت در سرویسهای ویدئوی درخواستی (VOD) اکران شده اند. این فیلمها همچنین باید حداکثر در فاصله زمانی ۶۰ روز پس از انتخاب رسمی به عنوان نماینده کشورشان، در سایت نمایش آنلاین آکادمی اسکار به نمایش گذاشته شوند.
پیش از این کشور لهستان فیلم «هرگز دوباره برف نمیبارد» اثر «مالگوژاتا شوموفسکارا به عنوان نماینده رسمی خود در رقابتهای جوایز اسکار ۲۰۲۱ معرفی کرده است.
سال گذشته رکورد ۹۳ کشور در رقابت شاخه اسکار بین المللی حضور داشتند که در نهایت فیلم «اَنگل» ساخته «بونگ جون هو» از کره جنوبی موفق به کسب جایزه شد. مستند «در جستجوی فریده» ساخته مشترک آزاده موسوی و کوروش عطائی نیز نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۰ بود.
نود و سومین دوره جوایز سینمایی اسکار ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ (۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ) برگزار می شود.
دیدگاه تان را بنویسید