ارسال به دیگران پرینت

وزیر دفاع ترکیه :

ترکیه | تحریم‌ها علیه ترکیه باعث تضعیف ناتومی‌شود

وزیر دفاع ترکیه با اشاره به تاثیری که تحریم‌ها علیه این کشور بر ناتو می‌گذارد، گفت این اتحاد زمانی قدرتمند است که اعضا و متحدان آن قدرتمند باشند.

 ترکیه | تحریم‌ها علیه ترکیه باعث تضعیف ناتومی‌شود

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه با انتقاد از تحریم‌های آمریکا و اروپا علیه این کشور، گفت این محدودیت‌ها باعث تضعیف سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) می‌شود.

آکار شامگاه پنجشنبه طی سخنرانی در نشست مجازی وزرای دفاع کشورهای عضو ناتو، گفت آنکارا ۶۹ سال است که عضوی از ناتو است و با پایبندی به تعهداتش، نقش فعال و مهمی در این اتحاد ایفا کرده است.

به نوشته وبگاه وزارت دفاع ترکیه، وی در این نشست توضیح داد: «اتحاد (ناتو) زمانی قدرتمند است که اعضای آن قدرتمند باشند. محدودیت‌ها، تلاش‌ها و تهدیدها درباره تحریم علیه ترکیه، این اتحاد را تضعیف می‌کند».

وزیر دفاع ترکیه درباره مأموریت ناتو در عراق نیز گفت که عناصر حزب کارگردان کردستان (پ.ک.ک) که توسط آنکارا، اتحادیه اروپا و آمریکا تروریستی شناخته شده و به مدت ۴۰ سال است که با ترکیه می‌جنگد، «بزرگترین مانع در مسیر مأموریت ناتو در عراق است».

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو روز گذشته در این نشست، با بیان اینکه مقابله با چین و روسیه به راهبرد جدید این پیمان نظامی در سال جدید تبدیل خواهد شد، از پیشنهاد خود به ترکیه برای منصرف شدن از خرید اس ۴۰۰ خبر داد.

روز دوشنبه بود که وزارت خارجه ترکیه، «دیوید ساترفیلد» سفیر آمریکا در آنکارا را به دلیل بیانیه واشنگتن درباره کشتار شهروندان ترکیه‌ای در شمال عراق، احضار کرد.

همزمان «دولت باحچلی» رئیس حزب حرکت ملی‌گرای ترکیه و متحد حزب حاکم این کشور در پارلمان، خواستار عملیات نظامی گسترده علیه پ.ک.ک در شمال عراق شد.

گروه پ.ک.ک که از نظر ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا تروریستی شناخته می‌شود، بعد از شکستن توافق آتش‌بس با آنکارا، درگیری مسلحانه با دولت مرکزی را از سر گرفت. این گروه از سال ۱۹۸۴ مبارزه مسلحانه‌ای را با دولت ترکیه آغاز کرده است. بر اساس آمارهای رسمی ترکیه، بیش از ۴۰هزار نفر، که بیشتر از آنها غیرنظامی هستند، در این درگیری‌های ۴۰ ساله کشته شدند.

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه