علیرضا مسافری روز پنجشنبه افزود: با همکاری سفارت و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی و دبی، مبلغ دیه این جوانان دریافت شد و پس از انجام تشریفات قانونی انحصار وراثت، به بازماندگان پرداخت میشود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه حادثه در ماه حرام این اتفاق تلخ افتاده بود، مبلغ دیه برای هر نفر، ۳۰۰ هزار درهم تعیین شد.
در پی تیراندازی شناورهای گارد ساحلی امارات به چند لنج صیادی ایرانی و توقیف یکی از آنها در مرداد ماه امسال که منجر به کشته شدن دو صیاد گردید، رسیدگی فوری و قاطع به این رخداد با اعلام نماینده وزارت خارجه در قشم در دستور کار قرار گرفت و کاردار این کشور در تهران توسط مدیرکل حقوقی بین المللی به وزارت امورخارجه احضار شد.
کمتر از ۲۴ ساعت پس از آن، کاردار امارت با حضور در وزارت امور خارجه ضمن عذرخواهی رسمی کشورش اعلام کرد لنج توقیف شده و ملوانان بازداشت شده ایرانی در اسرع وقت آزاد و کلیه خسارات وارده جبران میشود.
شایان ذکر است سال گذشته نیز اتفاقی مشابه در آبهای خلیج فارس اتفاق افتاد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.
دیدگاه تان را بنویسید