قریبی در این دیدار بر آمادگی ایران برای حفظ، توسعه و متنوع سازی روابط اقتصادی با این ایالت با توجه به ظرفیت های بالای اقتصادی آن تاکید کرد و ضرورت استفاده از این ظرفیت ها برای مقابله با صدمات عمیق ناشی از کرونا را یادآور شد.
رییس ایالت پارانای برزیل هم در این دیدار اظهار کرد: گسترش بیماری همه گیر کرونا بر اقتصاد این ایالت تاثیر زیادی گذاشته و برای جبران زیان های وارده از این بیماری، اولویت ما ایجاد اشتغال بیشتر است و به همین منظور کار با ایران اهمیت بسیاری دارد.
در این دیدار ، ضمن بررسی وضعیت همکاری های اقتصادی ایران با این ایالت مهم کشاورزی و صنعتی برزیل، همچنین سرمایه گذاری مشترک برای پیگیری تحقیقات نانوفناورری به منظور یکپارچه کردن ظرفیت های فناوری محققین ایرانی با مشارکت شرکت تحقیقات کشاورزی برزیل (امبراپا) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این ملاقات رئیس گروه دوستی پارلمانی برزیل و ایران و تعدادی از فعالین اقتصادی ایرانی و برزیلی نیز حضور داشتند.
بر اساس این گزارش ،ایالت پارانا با دویست هزار کیلومتر مربع مساحت و یازده میلیون نفر جمعیت، یکی مهمترین قطب های اصلی صنعتی و کشاورزی در جنوب برزیل می باشد که در زمینه ایجاد شرکتهای تعاونی تجارب بسیار مفیدی دارد. تجارت دوجانبه ایران و ایالت پارانا به در سال 2019 به نیم میلیارد دلار رسید که شامل محصولات کشاورزی از پارانا به ایران و صادرات کودهای شیمیایی از ایران به این ایالت می شد.
تعامل با مقامات ایالتی در کشور پهناور برزیل در دستورکار سفیر جدید کشورمان در برزیل قرار دارد.
دیدگاه تان را بنویسید