ارسال به دیگران پرینت

اجرای ۲۶۰ پروژه مساله محور از سوی شبکه تبادل فناوری نانو

شبکه تبادل فناوری نانو تاکنون بیش از ۳۲۰۰ نیاز صنعتی را شناسایی و با استفاده از ابزارهای مختلف ۲۶۰ پروژه موفق حل مساله را اجرایی کرده است.

اجرای ۲۶۰ پروژه مساله محور از سوی شبکه تبادل فناوری نانو

شبکه تبادل فناوری نانو در سال ۹۴ جهت شناسایی نیازهای صنعتی کشور و پاسخگویی به این نیازها با بهره‎گیری از ظرفیت داخلی فناوران و ایفای نقش حمایت‎گری و تسهیل‎گری و همچنین مدیریت و پیگیری فرایند تبادل فناوری ذیل ستاد توسعه فناوری نانو ایجاد شد.

این شبکه با تمرکز بر ارائه خدمات به ۲۶۳ شرکت نانویی تولیدکننده ۷۱۱ محصول و تجهیز نانویی و ارائه راه‌حل برای مسائل صنعتی کار خود را آغاز کرده و ادامه می‎دهد. اکنون این شبکه فعالیت‌های خود به توسعه بازار محصولات و خدمات بیش از ۵۰۰۰ شرکت‌ دانش‎بنیان و همچنین دربرگیری برنامه چالش‎های فناورانه و نوآورانه را گسترش داده است.

این شبکه در قالب مدل نوآوری باز (open innovation) که به بهره‌گیری از ظرفیت نوآورانه برون سازمانی اطلاق می‌شود و با قرارگیری شرکت‌های نانویی و دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های صنعتی و خدماتی بزرگ، سعی داشته است که این زنجیره از مزایای این مدل برخوردار شوند.

بومی‎سازی کالاهای گلوگاهی و تحریمی صنایع، کمک به صنایع در خصوص تامین مواد اولیه و تجهیزات، ارتقاء ارزش افزوده و بهبود کیفیت محصولات صنعتی، کاهش هزینه‎های تولید، افزایش سطح رقابت‎پذیری و متعاقب آن توسعه بازار و صادرات، توسعه سبد محصولات و خدمات واحدهای صنعتی و خدمات شبکه تبادل فناوری به شرکت‌های تولیدکننده صنعتی و بنگاه‌های اقتصادی از جمله اقدامات این شبکه به شمار می‌رود.

ارائه راه‌حل برای نیاز صنعت، معرفی نوآوری‌های بومی به صنایع متقاضی در قالب نوآوری باز، معرفی تامین‌کنندگان داخلی، مشاوره صنعتی، مالکیت فکری و حقوقی، حمایت در قالب بهره‎گیری از خدمات رصد فناوری و تحلیل پتنت، تامین مالی و خرید دین، اعطای حمایت برای دریافت مجوز و استانداردهای مورد نیاز، کاهش ریسک تحقیق و توسعه با ابزارهایی مانند اعطای تسهیلات ایجاد خط پایلوت نیمه‌صنعتی، لیزینگ تجهیزات، خدمات شبکه تبادل فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه بازار و معرفی محصولات دانش بنیان به متقاضیان صنعتی از دیگر خدماتی است که از سوی این شبکه ارائه می‌شود.

علاوه بر آن شرکت‌های کوچک و متوسط می‌توانند از خدمات دیگر این شبکه همچون حمایت از فرآیند تبادل فناوری مانند اعطای تسهیلات کم بهره تحقیق و توسعه یا سرمایه در گردش، تعامل شبکه با صندوق‌ها جهت تضمین فرآیند تبادل فناوری، ارتباط با شبکه نخبگان صنعت در حوزه‌های مختلف، تسهیل شرکت در مناقصات، تسهیل صادرات فناوری و برگزاری نشست‌های B۲B بهره مند شوند.

 

منبع : ايسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه