وزیر بهداشت از افزایش ابتلا به تب دنگی در چابهار خبر داد
وزیر بهداشت: گزارشهایی در این مناطق داریم که آب از برکه و چاله استفاده میکنند و پشههایی در برکهها وجود دارد و امکان از بین بردن این پشهها وجود ندارد. وزیر بهداشت در ادامه گفت: در کاهش مرگ و میر مادران باردار، ما جز دو سه کشور دنیا هستیم.
ظفرقندی در رویداد آموزشی و توانمندسازی گروههای جهادی و مردمی حوزه سلامت بنیاد علوی (اسما) با بیان اینکه امکاناتی در دانشگاهها و مراکز بهداشتی و درمانی و در بیمارستانها وجود دارد که باید به یک تفاهم درست برسیم و خدمات رسانی کنیم، گفت: به آقای رییس بنیاد مستضعفان پیشنهاد دادم که در مناطق محروم آمبولانسهایی به نام بنیاد مستضعفان اهدا شود که در این مناطق خدمات رسانی کنند.
شریعتی: "تخصص ظفرقندی محرز است، اما ملاک حال فعلی افراد است"+ویدئو
وی با بیان اینکه در شناسایی مناطق میتوانیم به بنیاد مستضعفان کمک کنیم، افزود: افراد بسیاری هستند که در کارهای جهادی میخواهند کار کنند اما نمیدانند کجا باید بروند، باید اطلاع رسانی شود تا افرادی از دانشگاهها حضور پیدا کنند و بتوانند این خدمات را ارائه دهند.
وزیر بهداشت و درمان با اشاره به افزایش میزان شیوع تب دنگی در چابهار، گفت: در منطقه چابهار تب دنگی افزایش یافته است، گزارشهایی در این مناطق داریم که آب از برکه و چاله استفاده میکنند و پشههایی در برکهها وجود دارد و امکان از بین بردن این پشهها وجود ندارد.
وی در ادامه به اهمیت مسأله جمعیت در کشور اشاره و عنوان کرد: بحث جمعیت مهم است، در حوزه جمعیت باید از شبکهها استفاده کنیم، هم افزایی وجود دارد چرا که در ۲۰ سال آینده جمعیت کشور سالخورده میشود و نیروی شاداب کشور از بین خواهد رفت و این عزم ملی می خواهد تا حرکت کنیم.
ظفرقندی با بیان اینکه امروز پیشرفتهترین و توسعه یافته ترین کشورها مانند کره جنوبی و ژاپن وارد چاله جمعیتی شدهاند ادامه داد: یکی از کارها این است که ما با استفاده از شبکه گسترده بهداشتی، بتوانیم جمعیت را تقویت کنیم.
وی اظهار کرد: در کاهش مرگ و میر مادران باردار، ما جز دو سه کشور دنیا هستیم که خوب کار شده و با این موضوع مقابله شده و مرگ و میر در مادران باردار کاهش یافته است.
ظفرقندی در پایان یادآور شد: ظرفیت دانشگاهها برای کار در حوزه مردم و فقرا آماده است.
دیدگاه تان را بنویسید