ارسال به دیگران پرینت

خلاصه اخبار | خلاصه اخبار ۱۸ آذر

خلاصه اخبار نیم روزی یکشنبه ۱۸ آذر | خلاصه اخبار امروز

خلاصه اخبار امروز را در سایت ۵۵ آنلاین میخوانید .

خلاصه اخبار نیم روزی یکشنبه ۱۸ آذر | خلاصه اخبار امروز

خلاصه اخبار

خلاصه اخبار امروز را در سایت ۵۵ آنلاین میخوانید .

قائم‌پناه، معاون پزشکیان: شورای عالی فضای مجازی فعلا رفع فیلترینگ را به صلاح نمی‌داند

محمدجعفر قائم‌پناه، معاون امور اجرایی رئیس جمهور در خصوص فیلترینگ متذکر شد: ۶۰ درصد مردم با فیلترینگ مخالف هستند و البته هر ساله مردم ما ۲۰ همت صرف هزینه فیلترینگ می‌کنند. شورای فضای مجازی با ۱۵ عضو حقیقی فعلا رفع این فیلترینگ را به صلاح نمی‌دانند. ما باید این‌ها را قانع کنیم که فیلترینگ حتی امنیت کشور را هم به هم می‌ریزد، چرا که دشمنان با همین ابزارهای فیلترینگ به اطلاعات مردم دست می‌یابند.

رکوردِ لُس آنجلسی «همایون شجریان»

وبسایت رسمی سالن «پیکاک تئاتر» لس آنجلس با انتشار یک لیست، پرمخاطب ترین کنسرت های سال ۲۰۲۴ این سالن در قلب آمریکا را معرفی کرد که همایون شجریان با فروش بیش از 12 هزار بلیت، رتبه دوم این رنکیگ سالانه را از آن خود کرده است.

در این لیست young miko صدرنشین این و «همایون شجریان» در رتبه دوم قرار دارد.

تور کنسرت های همایون شجریان و انوشیروان روحانی در سال ۲۰۲۴ با بیش از ۴۰ سانس اجرا در سراسر جهان، یکی از پرمخاطب ترین کنسرت های ایرانی در همه جهان است.این تور قرار است ادامه پیدا کند و به نظر میرسد لقب بزرگترین تور تاریخ یک خواننده ایرانی را به زودی از آن خود خواهد کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا بیت کوین را به «طلای دیجیتال» تشبیه کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده گزارش سه‌ماهه چهارم سال مالی ٢٠٢۴ خود را منتشر کرده است. نکته قابل‌توجه گزارش این است که بیت کوین را «طلای دیجیتال» نامیده.گزارش وزارت خزانه‌داری بخشی با عنوان «روند رشد و استفاده از دارایی‌های دیجیتال» دارد که به‌طورکلی توضیح می‌دهد دارایی‌های دیجیتال رشد سریعی کرده‌اند، عملکرد اصلی بیت کوین را ابزار «ذخیره‌سازی ارزش» (Store of value) مشابه «طلای دیجیتال» در نظر گرفته است.

در توضیحات این بخش از گزارش آمده است:

دارایی‌های دیجیتال منبع محدودی دارند اما رشد سریعی کرده‌اند. این رشد هم از طریق ارزهای دیجیتال بومی مانند بیت‌ کوین و اتریوم حاصل شده هم از طریق استیبل کوین‌ها.

آلودگی هوای اورمیه

 امروز مدارس در این شهر تعطیل شدند.

واکنش یک حقوقدان به توهین دارستانی به رئیس‌جمهور: تشویش اذهان عمومی است؛ چرا اعلام جرم نمی‌شود؟

محسن برهانی در روزنامه اعتماد نوشت:

همه به یاد داریم که در دولت‌های گذشته برخی شهروندان به دلیل استفاده از برخی استوری‌های خاص، شوخی و حتی کنایه‌آمیز با تکرار عبارت مبهم امنیت روانی، تذکر دریافت کردند، حتی برخی از شهروندان احضار شدند و علیه برخی شهروندان با عناوین عجیبی چون تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی و ... اعلام جرم شد که در برخی موارد این امر به حکم محکومیت منجر شد. در دوره صد روزه ریاست‌جمهوری دکتر پزشکیان، مخالفان ایشان در فضای مجازی علیه نامبرده مطالب فراوانی منتشر کردند که توهین اخیر آن خانم معزول یکی از صدها مورد است. سوال قابل طرح اینجاست که چگونه برخی موارد شوخی و ابراز خوشحالی در گذشته امنیت روانی را بر هم زده و به همین دلیل اشخاص تحت تعقیب قرار می‌گیرند، اما توهین و استهزای رییس‌جمهور فعلی با اعلام جرم مواجه نمی‌شود؟

بیانیه کوتاه شبکه تلویزیون رسمی سوریه منتشر شد

شبکه اصلی رسمی سوریه برای اولین بار از زمان تسلط مخالفان مسلح سوری بر ساختمان تلویزیون رسمی سوریه و پایتخت دمشق، بیانیه ای کوتاه منتشر کرد.«انقلاب کبیر سوریه پیروز شد! رژیم اسد سرنگون شد!»

ادعای رویترز دربارۀ احتمال کشته‌شدن اسد در سانحهٔ هوایی

رویترز به نقل از ۲ منبع سوری ادعا کرد «احتمال زیادی وجود دارد که اسد در یک سانحهٔ هوایی کشته شده باشد» و استدلال کرده که زیرا این معما است که «چرا هواپیما چرخش غافلگیرکننده داشته و ناپدید شده است؟».

وزیر خارجه ترکیه: اسد سقوط کرد و دوران بی ثباتی در سوریه به پایان رسید

فضای مجازی؛ میدان جنگ یا عرصه فرصت‌ها؟ 

نگاه امنیتی به فضای مجازی، راه‌حل یا مانع پیشرفت؟ 

اظهارات نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره فضای مجازی، بیش از آن‌که راهکاری برای بهبود اوضاع ارائه دهد، تکرار روایتی امنیت‌محور و محدودکننده است. اگرچه نگرانی درباره استفاده دشمنان از فضای مجازی قابل تأمل است، اما مفهوم «دشمن» و «غیرت» در این میان به‌وضوح نیازمند بازنگری است.

چه تعریفی از غیرت مطرح می‌شود که حضور آزاد مردم در فضای مجازی آن را تهدید می‌کند؟ و این «دشمن» کیست که با ایزوله کردن مردم و جلوگیری از دسترسی آن‌ها به دانش و ارتباطات جهانی، قدرت بیشتری پیدا می‌کند؟ چنین رویکردی نه‌تنها به نفع مردم نیست، بلکه همان چیزی است که به گفته مسئولان، دشمنان خواهان آن هستند: جامعه‌ای بسته و منزوی. ایزوله کردن مردم از فضای مجازی و محدودسازی دسترسی، به جای حفاظت از جامعه، به توقف پیشرفت و خلاقیت منجر می‌شود. فضای مجازی بستر رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ اگر دروازه‌های آن بسته شود، ایران نه‌تنها از جامعه جهانی عقب خواهد ماند، بلکه این سیاست‌ها می‌تواند شکاف میان مردم و مسئولان را عمیق‌تر کند.نتیجه این نگاه، ناخواسته تبدیل کردن مردم به قربانیان یک سیاست ناکارآمد است، جایی که انگار آن‌ها بیشتر از «دشمنان» به‌عنوان تهدید در نظر گرفته می‌شوند. به جای محدودسازی، باید از ظرفیت‌های فضای مجازی برای آموزش، توانمندسازی و افزایش آگاهی استفاده کرد تا هم مردم قوی‌تر شوند و هم کشور در این میدان جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد.

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه