ارسال به دیگران پرینت

معافیت سربازی | دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی

شرایط معافیت سربازی مشمولان غیرغایب بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند

سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای مقررات مربوط به مشمولان غیرغایب بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند را تشریح کرد.

شرایط معافیت سربازی مشمولان غیرغایب بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند

سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای مقررات مربوط به مشمولان غیرغایب بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند را تشریح کرد.

سازمان وظیفه عمومی فراجا طی اطلاعیه ای اعلام کرد : پیرو اطلاع رسانی قبلی، مشمولان غیرغایب بالای ۳۵ سال سن و دارای حداقل دو فرزند درصورت داشتن شرایط ذیل از خدمت دوره ضرورت معاف می شوند .

کلیه مشمولان  ازابتدای سال ۱۴۰۳ به شرط نداشتن غیبت و رسیدن به سن ۳۵ سال تمام و دارا بودن حداقل ۲ فرزند ، می‌توانند با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰ )  درخواست معافیت مربوطه را ثبت کنند تا پس از بررسی مدارک و احراز شرایط  و ارائه تعهد جهت طی دوره آموزشی از معافیت مذکور بهره مند شوند .

متعهدین خدمت در دستگاه های دولتی (قوه قضاییه ،آموزش و پرورش و....) نمی توانند از معافیت مذکور بهره مند شوند.

کارکنان وظیفه مامور به دستگاه های دولتی و غیرنظامی ، سربازان وظیفه فاقد غیبت سنواتی که  حین خدمت در شمول  مقررات این معافیت قرار می گیرند ، با ارائه مدارک مورد نظر  به یگان خدمتی و احراز شرایط اولیه، می توانند به همراه گواهی اشتغال به خدمت به دفاتر پلیس+۱۰ برای ثبت درخواست مراجعه کنند.

برابر قانون ابلاغی، معافیت مذکور به مشمولان غایب تعلق نمی گیرد و اولین شرط رسیدگی به درخواست‌های ثبت شده عدم درج غیبت در سوابق مشمولان می باشد.

کلیه مشمولانی که قبل از تاریخ یکم فروردین سال ۱۴۰۳ بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند بوده چنانچه از تاریخ مذکور وارد غیبت شده باشند ، در راستای ماده ۳۰ قانون خدمت وظیفه عمومی غیبت آنان قابل توجیه می باشد.

براساس گزارش سایت پلیس، افرادی که حین خدمت مرتکب فرار شده اند و درحال حاضر واجد شرایط معافیت فوق هستند ،پس از رسیدگی به وضعیت فرار ازخدمت، می توانند از این معافیت بهره مند شوند .

 

 

 

 

منبع : ایسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه