ارسال به دیگران پرینت

جایگزینی شبکه‌ها به جای جوامع انسانی

کسب و کارهای امروزی چه کمبودی دارند؟| جایگزینی شبکه‌ها به جای جوامع انسانی

جاناتان هیث، استاد دانشگاه نیویورک، در مقدمه‌ای بر کتاب زمین مرتفع (Higher Ground)، نوشته تیلور، پرسش مهمی را مطرح می‌کند: «آیا چیزی بنیادی در جهان کسب‌وکار تغییر کرده است؟» او این‌گونه ادامه می‌دهد که بسیاری از ما، روزانه احساس می‌کنیم دنیا به شکلی بی‌سابقه دچار تحول و تلاطم شده است؛ گویی که هر لحظه حادثه‌ای جدید رخ می‌دهد، مردم از چیزی خشمگین هستند و همه چیز با شتابی غیرمنتظره پیش می‌رود

کسب و کارهای امروزی چه کمبودی دارند؟| جایگزینی شبکه‌ها به جای جوامع انسانی

جهان با سرعت نور در حال تغییر است 

جاناتان هیث، استاد دانشگاه نیویورک در توصیف کتاب «زمین مرتفع» (Higher Ground) می‌نویسد: آیا به نظر شما چیزی اساسی در جهان کسب و کار تغییر کرده است؟

آیا به نظر می‌رسد که هر روز اتفاقی در جریان است، همه از چیزی عصبانی هستند، همه چیز با سرعت بیشتری در حرکت است و به طور کلی اوضاع عجیبی است؟

شما اشتباه نمی‌‌کنید. انگار به واقع اتفاقی شگرف در حال رخ دادن است. ما عصر گوتنبرگ را به تازگی به پایان برده‌‌ایم؛ عصری که با اختراع ماشین چاپ در قرن پانزدهم میلادی توسط یوهان گوتنبرگ آلمانی شروع شده بود. اکنون رسانه‌‌های اجتماعی انبوه، اوضاع را در دست دارند.

هنوز در آغاز‌‌ گذار به جهانی دائما در حال تغییر و با شبکه‌‌هایی به سرعت نور هستیم که جایگزین جوامع پایدارتر و انسانی‌‌تر می‌‌شوند.

چیزی که در این شتاب بی‌‌وقفه کمتر مورد توجه قرار گرفت، اتفاقات و فرآیندهایی است که در ذهن ما، فرزندانمان و نهادهای اجتماعی می‌‌گذرد. شاید به همین دلیل است که سردرگم، نگران و اغلب مضطرب هستیم.

ما جنبه‌‌های فنی و دیجیتال جامعه بشریت را به پیش برده‌‌ایم و جنبه‌‌های فکری و انسانی را دست‌‌کم به قدر کافی رشد نداده‌‌ایم.

گاه به نظر می‌رسد که فعالیت در زمین بازی مرسوم غیرممکن است و حتی با تلاش نیز همیشه نمی‌توان راهکارهای درست را به سادگی پیدا کرد.

در کتاب پیش‌‌ رو تیلور سعی کرده از همدلی و داستان‌‌های واقعی برای نشان دادن موفقیت‌‌ها و شکست‌‌های کسب‌وکارها بهره ببرد.

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه