ارسال به دیگران پرینت

تاسیسات هسته ای ایران

انتقاد زیدآبادی از واکنش‌ بین‌المللی به تهدیدات پیرامون تأسیسات هسته‌ای ایران

احمد زیدآبادی در واکنش به اظهارات فتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، درباره حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، از سکوت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد کرد. او با اشاره به خطرات احتمالی نشت تشعشعات اتمی، این سکوت را در برابر تهدیدات اسرائیل عجیب دانست و به پیامدهای زیست‌محیطی و انسانی چنین حملاتی مانند حادثه چرنوبیل اشاره کرد.

انتقاد زیدآبادی از واکنش‌ بین‌المللی به تهدیدات پیرامون تأسیسات هسته‌ای ایران

تاسیسات هسته ای ایران 

احمد زیدآبادی در واکنش به اظهارات فتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، درباره حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، از سکوت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد کرد. او با اشاره به خطرات احتمالی نشت تشعشعات اتمی، این سکوت را در برابر تهدیدات اسرائیل عجیب دانست و به پیامدهای زیست‌محیطی و انسانی چنین حملاتی مانند حادثه چرنوبیل اشاره کرد.احمد زیدآبادی با انتشار یادداشتی به پیشنهاد نخست وزیر پیشین اسرائیل مبنی بر حمله به مراکز هسته‌ای ایران واکنش نشان داد.

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی‌اش نوشت: فتالی بنت از رهبران تندروی اسرائیل که در دوران کوتاه نخست‌وزیری‌اش دستور تمرین جدی برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را صادر کرده بود، اکنون بر انجام این حمله اصرار دارد و بر این باور است که دیگر چنین فرصتی برای «نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران» پیش نخواهد آمد. بنت از دو سال پیش از سیاست کناره گرفته اما به دلیل افزایش محبوبیتش در افکار عمومی اسرائیلی‌ها مترصد بازگشت به عرصۀ سیاست است. در حال حاضر او تنها سیاستمدار اسرائیلی است که طبق نظرسنجی‌ها، محبوبیتی بیشتر از نتانیاهو برای تصدی پست نخست‌وزیری دارد. چیزی که خیلی عجیب به نظر می‌رسد سکوت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در برابر تهدید اسرائیل به حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران است. صرف‌نظر از اینکه اسرائیل توانایی و یا تصمیم چنین حمله‌ای را داشته باشد یا نداشته باشد، تهدید به حمله علیه مراکز هسته‌ای در هر گوشه از جهان به دلیل احتمال نشت تشعشعات اتمی همیشه همراه با حساسیت بسیار بوده است. نشت تشعشعات اتمی یک فاجعۀ تمام‌عیار انسانی و زیست‌محیطی با آثار ماندگار است و نمونه‌ای از آن را بشر معاصر در انتشار تشعشعات اتمی نیروگاه چرنوبیل در دوران حیات اتحاد جماهیر شوروی تجربه کرده است. 

آیا از نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران خطر نشت تشعشعات را به همراه ندارد؟ اگر ندارد چگونه؟ و اگر دارد چطور در برابر احتمال وقوع چنین فاجعۀ مهیب و دهشت‌آوری علیه مردم و سرزمین ایران سکوت کرده است؟

 

منبع : فرارو
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه