ارسال به دیگران پرینت

اسید معده | دارو ضد اسید معده

ارتباط میان مصرف داروهای ضد اسید معده و بروز سردردهای شدید و میگرن

یکی از کاربردهای رایج داروهای ضد اسید معده: سوزش معده است این بیماری زمانی اتفاق می‌افتد که اسید معده به طور مکرر به مری باز می‌گردد و باعث سوزش، درد و ناراحتی در قفسه سینه و گلو می‌شود.

ارتباط میان مصرف داروهای ضد اسید معده و بروز سردردهای شدید و میگرن

ارتباط میان مصرف داروهای ضد اسید معده و بروز سردردهای شدید و میگرن

یکی از کاربردهای رایج داروهای ضد اسید معده: سوزش معده است این بیماری زمانی اتفاق می‌افتد که اسید معده به طور مکرر به مری باز می‌گردد و باعث سوزش، درد و ناراحتی در قفسه سینه و گلو می‌شود.

داروهای ضد اسید معده توسط بسیاری از افراد استفاده می‌شوند، اما بسیاری از مصرف‌کنندگان از یک عارضه جانبی آنها یعنی افزایش احتمال بروز سردرد و میگرن اطلاع ندارند.

اکنون یک پژوهش مهم ارتباط میان انواع داروهای ضد اسید و افزایش احتمال بروز سردردهای شدید و حملات میگرن را محاسبه کرده است:

- داروهای مهارکننده پمپ پروتون (مانند اُمپرازول، پنتوپرازول و…) سبب افزایش ۷۰ درصدی احتمال بروز سردردهای شدید و میگرن می‌شوند.

- داروهای مسدودکننده‌ی گیرنده H2 (مانند فاموتیدین، سایمتیدین و…) سبب افزایش ۴۰ درصدی احتمال بروز سردردهای شدید و میگرن می‌شوند.

داروهای مسدودکننده‌ی گیرنده H2 (مانند فاموتیدین، سایمتیدین و…) سبب افزایش ۴۰ درصدی احتمال بروز سردردهای شدید و میگرن می‌شوند.

- داروهای ژنریک ضد اسید (مانند آلومینیوم هیدروکسید و…) سبب افزایش ۳۰ درصدی احتمال بروز سردردهای شدید و میگرن می‌شوند.

این پژوهش در کشور آمریکا انجام شده و در آن اطلاعات حدود ۱۲۰۰۰ نفر مورد بررسی قرار گرفته‌اند. نتایج آن دو روز قبل در ژورنال Neurology Clinical Practice منتشر شده است.

منبع : توییتر علی اصغر هنرمند
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه