ارسال به دیگران پرینت

تهران | هواشناسی استان تهران | کنترل آلودگی هوا

پیش بینی ۵ روز داغ برای تهران | تهرانی ها مراقب اشعه خورشید باشید!

طی پنج روز آینده تداوم نسبی هوای گرم پیش بینی می شود.

پیش بینی ۵ روز داغ برای تهران | تهرانی ها مراقب اشعه خورشید باشید!

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران امروز و فردا (۲ و ۳ مردادماه) در ساعت‌های بعد از ظهر تا شب در ارتفاعات استان افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست. طی پنج روز آینده نیز تداوم نسبی هوای گرم پیش‌بینی می‌شود.

هشدار زرد هواشناسی: ۱۴ استان از جمله تهران امروز و فردا در محاصره گردوخاک قرار دارد | ادارات استان مرکزی تعطیل شد | توفان و ریزگرد هزار و ۵۸۰ نفر را در سیستان راهی بیمارستان کرد

 بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل برونداد الگوهای پیش‌بینی عددی، وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده آسمان صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود که در بعضی ساعات به‌ویژه ساعات عصر و شب دوشنبه تا چهارشنبه (۲ تا ۴ مردادماه) در بیشتر نواحی استان با وزش باد نسبتا شدید، در ارتفاعات و نیمه جنوبی وزش باد شدید گاهی خیلی شدید و در نواحی مستعد با خیزش موقت گردوخاک کاهش کیفیت هوا و کاهش دید همراه است.

لازم به ذکر است امروز و فردا در ساعت‌های بعد از ظهر تا شب در ارتفاعات استان افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

طی پنج روز آینده تداوم نسبی هوای گرم پیش بینی می شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین و فرودگاه امام خمینی (ره) با بیشینه دمای ۳۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌اند.

آسمان تهران فردا (۳ مردادماه) صاف تا قسمتی ابری، در بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه (۴ مردادماه) صاف تا کمی ابری، از بعداز ظهر افزایش باد،گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

شاخص اشعه فرابنفش در تهران در ساعات 11 تا 16 امروز به حداکثر می رسد. شهروندان اگر کار ضروری در بیرون منزل دارند حتما از عینک و کرم ضد آفتاب استفاده کنند. 

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه