عرفان خسرویان رئیس دانشگاه فنیوحرفهای اظهار داشت: سال تحصیلی ۱۴۰۱، اولین سال پساکرونا و برای همه دانشگاههای کشور سالی جدید بود زیرا در سالهایی که کشور با کرونا دست و پنجه نرم میکرد زیرساختهای دانشگاهها بهروزرسانی و برنامهریزی نشده بود.
وی اضافه کرد: دانشگاه فنیوحرفهای ۲۰ درصد آموزش عالی دولتی کشور را در اختیار دارد و از این شرایط مستثنی نبوده و بیش از ۳ سال آموزشهای مهارتی در کشور آسیب جدی دیده بود که خوشبختانه با فراهم کردن زیرساختها امسال آموزشها به صورت حضوری ارائه شد.
رئیس دانشگاه فنیوحرفهای افزود: نقشه راه تحولی برای دانشگاه طراحی شد که بودجه دانشگاه که تقریباً ۱۲۳۰ میلیارد تومان بود با پیگیریهای صورت گرفته و پیش نویس لایحه دولت به ۳ هزار میلیارد تومان رسید و توانستیم مطالبات بسیاری از کارمندان، بازنشستگان و نیروهای حقالتدرس به جا مانده را بپردازیم.
خسرویان خاطرنشان
وی به کارگروه اساسی دانشگاه فنیوحرفهای اشاره کرد و گفت: کارگروه آمایش بحث آموزش، سرفصلها و دروس را دنبال میکند. براین اساس بیش از ۵ آزمایشگاه ملی در سطح کشور راهاندازی کردیم و در حال حاضر نیز به دنبال توسعه و افزایش این آزمایشگاهها هستیم.
رئیس دانشگاه فنیوحرفهای به کارگروه دوم که آمایش منابع انسانی است اشاره کرد و افزود: در حوزه منابع انسانی دانشگاه فنیوحرفهای دچار بحران هستیم و درصددیم تجهیزات لازم برای جذب بیش از هزار نیروی انسانی را از دولت بگیرم که انشاءالله سال آینده این کار انجام خواهد تا هم تحول در رشتهها، تجهیزات و منابع انسانی در این کارگروه داشته باشیم.
خسرویان به حوزه اشتغال اشاره کرد و گفت: کنسرسیوم اشتغال با مشارکت همه صنایع بومی در استانها در حال برگزاری است و جذب دانشجوی بورسیه صنعتی در دانشگاهها هم داریم انشاءالله کنسرسیوم اشتغال در سال ۱۴۰۲ نیاز همه صنایع را برطرف میکند.
* رشد ۲ برابری درآمدهای اختصاصی دانشگاه
وی در ادامه یادآور شد: در دانشگاه فنیوحرفهای کارگروه درآمدزایی دانشگاه و خلق ثروت را داریم. خانواده دانشگاه فنیوحرفهای با جمعیتی در حدود ۲۰۰ هزار نفر یک بازار مهارتی است و به دلیل مقیاسی که دارد میتواند بسیاری از نیازهای خودش را برطرف کند. در سال گذشته رشد بیش از ۲ برابری درآمدهای اختصاصی دانشگاه را شاهد بودیم.
رئیس دانشگاه فنیوحرفهای به موضوع تحول در ساختار دانشکده فنیوحرفهای، آییننامهها و مقررات اشاره کرد و گفت: بحث بازنگری آییننامهها، ساختار و احیای پستهای سرپرست کارگاه و کارمندان علمی یا اجرایی دانشگاهها است که در دستور کار هیأت امنای دانشگاه قرار دارد و نیاز به تغییراتی در ساختار وجود دارد تا دانشگاه مأموریتش را در حوزه مهارتی انجام دهد.
خسرویان با بیان اینکه سال گذشته ۳۰ طرح عمرانی در دانشگاه فنیوحرفهای به پایان رسیده یادآور شد: تکمیل المانهای شهدا را در حوزه فرهنگی داشتیم و امسال نیز آمادگی لازم برای اعزام بیش از ۱۸ هزار نفر از دانشجویان را به اردوی راهیان نور داریم.
دیدگاه تان را بنویسید