ارسال به دیگران پرینت

معده | اسید معده

با این روش از اسید معده راحت شوید! | معرفی پنج ماده غذایی موثر برای مشکلات معده

آیا شما هم از اسید معده رنج می‌برید ؟ ما در این مطلب به معرفی پنج ماده موثر برای اسید معده پرداخته‌ایم.

با این روش از اسید معده راحت شوید! | معرفی پنج ماده غذایی موثر برای مشکلات معده

با این روش از اسید معده راحت شوید! 

آیا شما هم از اسید معده رنج می‌برید ؟ ما در این مطلب به معرفی پنج ماده موثر برای اسید معده پرداخته‌ایم.

اسیدیته به عنوان یک بیماری گوارشی تعریف می شود که در آن اسید معده بیش از حد ترشح می شود. از طرفی اگر سوزش سر دل بیش از دو تا سه هفته ادامه پیدا کند می تواند منجر به مشکلات شدیدی مانند بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) شود که نیاز به درمان پزشکی دارد. استفراغ، نفخ، افزایش تحرکات روده، اسهال، یبوست یا از دست دادن اشتها از علائم این بیماری است. ما در این مطلب به شما غذاهایی را معرفی می کنیم که می توانید برای درمان اسیدیته معده از آنها استفاده کنید.

مواد غذایی برای درمان اسیدیته

احساس سوزش و سنگینی معده سبب می شود که احساس ناراحتی در بدن خود شاشته باشید. برای غلبه بر مشکل اسیدیته، باید سبک زندگی سالمی داشته باشید، یعنی در زمان مناسب غذا بخورید، نشسته غذا بخورید، غذا را خوب بجوید و حداقل تا نیم ساعت بعد از غذا استراحت نکنید.

وعده های غذایی کوچک و مکرر، برخلاف وعده های غذایی سنگین و ورزش منظم، به کنترل این اختلال کمک می کنند. برخی غذاها وجود دارند که ممکن است به جلوگیری از اسیدیته یا مشکلات مرتبط با آن کمک کنند.

5 غذا و درمان خانگی برای مبارزه با رفلاکس اسید معده

داروهای خانگی در کاهش علائم و درمان اسیدیته معده تاثیر فوق العاده ای دارند. برخی از این داروها به قرار زیر هستند:

1. دانه های زنیان

زنیان از دیرباز تاثیر خوبی بر کاهش ناراحتی های معده و هضم قوی غذا داشته است. تیمول بیوشیمیایی، یک ماده فعال در دانه های زنیان، به هضم بهتر غذا کمک می کند. این دانه ها را با کمی نمک مخلوط کرده و بجویید.

همچنین می توانید یک قاشق چای خوری از دانه های زنیان را یک شب در آب خیس کنید و فردای آن آب را بنوشید.

اگر این حالت بهت زیاد دست میده دچار رفلاکس خاموش معده شدی! + اینفوگرافیک

2. رازیانه برای درمان اسیدیته معده

مصرف مقداری رازیانه بعد از غذا بخشی از سنت های غذایی هند است. مصرف دانه رارزیانه به کاهش بوی دهان کمک می کند، اما مهم تر از آن، عملکرد خوبی در هضم غذا دارد. از طرفی مخلوط رازیانه و فلفل سیاه تاثیر فوق العاده ای بر هضم غذا دارند.
قبل از مصرف رازیانه بگذارید تا دانه ها یک شب در آب خیس بخورند. همچنین می توانید رازیانه را به چای هم اضافه کنید. از طرفی اضافه کردن مقداری شکر به آن تاثیر بیشتری بر معده شما خواهد داشت.

3. شیر و ماست

مانند دیگر مواد غذایی شیر ​​یک پادزهر عالی برای درمان رفلاکس اسید معده است. شیر سرد یا به دمای اتاق بلافاصله اسیدیته معده را از بین می برد. این ماده خوراکی یک آنتی اسید طبیعی است.

از طرفی خوردن ماست راه دیگری برای کنترل رفلاکس است. این ماده علاوه بر داشتن کلسیم فراوان، یک پروبیوتیک طبیعی نیز هست که به سلامت و هضم روده کمک می کند. ماست سبب ترویج باکتری های خوب در روده می شود.

مصرف یک قاشق چای خوری عسل با آب گرم از ترشح اسید معده جلوگیری می کند. همچنین افزودن مقداری لیمو به ماست، آن را به یک عامل قلیایی خوب تبدیل کرده و اسید معده را خنثی خواهد نمود.

گشنیز

گشنیز چه در کنار دیگر سبزیجات به طور خام و تازه مصرف شود یا چه به طور خشک مصرف شود، به درمان اسیدیته معده کمک می کند. اگر تنها 10 میلی لیتر آب گشنیز را به آب یا دوغ اضافه کنید. یا پودر گشنیز یا دانه گشنیز خشک را به غذاهای خود اضافه کنید می توانید خیلی راحت از ترشح اسید معده جلوگیری کنید.

همچنین چای تخم گشنیز یکی دیگر از راه های آسان برای مصرف آن است. گشنیز با کمک به کاهش نفخ، یکی از علائم رایج اسیدیته معده یعنی تهوع و استفراغ را تسکین می دهد.

5. انواع میوه

همه میوه ها، از جمله مرکبات، خاکستر قلیایی به جا می گذارند و اسیدها را خنثی می کنند. آن ها همچنین سرشار از فیبر هستند که به بهبود هضم و سلامت گوارشی کمک می کنند. مصرف روزانه دو میوه تازه می تواند به کنترل ترشح اسید معده مفید باشند. میوه ها یک میان وعده خوب به حساب می آیند و مصرف میان وعده‌ها بین وعده های غذایی راه خوبی برای درمان رفلاکس معده هستند.

کلام پایانی

به کمک این 5 ماده غذایی می توانید به کنترل ترشح اسید معده کمک کنید. همچنین توصیه می‌شود با ورزش در کنار مصرف مواد غذایی سالم به جنگ رفلاکس اسید معده بروید. سبک زندگی سالم همواره بهترین راه برای دور نگه داشتن انواع بیماری‌هاست.

منبع : خبرنامه
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۱۱ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه