ارسال به دیگران پرینت

همایون شجریان | کنسرت همایون شجریان | کنسرت همایون شجریان درتخت حمشید

همایون شجریان در معروف‌ترین بنای تاریخی ایران می‌خواند | شکست طلسم کنسرت در تخت‌جمشید

شکست طلسم کنسرت در تخت‌جمشید/همایون شجریان در معروف‌ترین بنای تاریخی ایران می‌خواند

همایون شجریان در معروف‌ترین بنای تاریخی ایران می‌خواند | شکست طلسم کنسرت در تخت‌جمشید

 روز گذشته خبر رسید استان فارس و مجموعه تاریخی تخت جمشید از نخستین انتخاب‌های همایون شجریان برای اجرای برنامه در سال آینده است و برنامه‌ریزی برای اخذ مجوزها آغاز شده. این اتفاق زمینه‌ساز برگزاری کنسرت‌های بزرگ گروه‌های معروف و محبوب موسیقی دنیاست تا بتوانند اجراهای خود را در تخت جمشید نیز روی صحنه ببرند.

همچنین جلال رشیدی کوچی، نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد، با تایید این خبر گفت: با توجه به مکاتبات و تعاملات انجام‌شده با سازمان‌های مرتبط، این موضوع در دست پیگیری جدی است و در زمان پیشنهادی، میراث جهانی تخت جمشید میزبان همایون شجریان و علاقه‌مندان خواهد بود.

طبق برآوردها ظرفیت اجرای هر کنسرت در محوطه تخت جمشید، برای حدود ۳۰۰۰ مخاطب در نظر گرفته شده است. از آنجا که تخت جمشید مجموعه‌ای جهانی است که همه‌ساله گردشگران بسیاری را جذب می‌کند، زیرساخت‌های لازم برای برگزاری برنامه‌های این‌چنینی در آن، از جمله پارکینگ‌ وسیع، مجموعه‌های رفاهی و بهداشتی، و آمادگی نیروهای امدادی همچون آتش‌نشانی و اورژانس فراهم شده است.

با این حال هنوز برخی نیز مخالف برگزاری چنین کنسرت‌هایی هستند. آنها گاه احتمال آسیب به بناهای باستانی را مطرح کرده‌اند و گاه نبود زیرساخت و سرمایه‌گذار مناسب که ممکن است موجبات نارضایتی مخاطبان را فراهم آورد و اعتبار این مجموعه‌های باستانی را زیر سوال ببرد.

این در حالی است که بسیاری از مکان‌های تاریخی معروف دنیا از جمله آکروپلیس در یونان، تاج‌محل در هند، جبیل در لبنان، کارتاژ در تونس، اهرام ثلاثه و محوطه مجسمه ابوالهول در مصر و ... میزبان اجراهای بزرگ موسیقی بوده‌اند. همچنین گفته‌ می‌شود از دی‌ماه سال ۹۷ نیز توافق‌هایی برای اجرای کنسرت در دو منطقه تخت‌جمشید و نقش رستم انجام شده، بوده است.

 

منبع : رادار اقتصاد
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه