چرا باید «دنیای سوفی» را خواند؟
«خیابان کلوا، پلاک سوم
گیرنده: خانم سوفی آموندسن»
یک روز که سوفی پانزده ساله، از مدرسه به خانه برمیگردد، نامهای به دستش میرسد که حاوی دو سوال مهم است:
۱. تو که هستی؟
۲. جهان چگونه به وجود اومده؟
و این تازه شروع ماجرا است.
«دنیای سوفی» داستان دختری است به نام سوفی آموندسن، که با دریافت نامههایی از یک فیلسوف مرموز، قدم در راه شناخت فلسفه میگذارد و مسیری جدید در زندگیاش آغاز میشود.
یاستین گوردر در این کتاب با طرح مسائل فلسفی در قالب داستان، مخاطبان خود را به درک جامعی از تاریخ فلسفه میرساند.
«دنیای سوفی» برای تمام افرادی که به فلسفه علاقهمند هستند، میتواند شروعی خوب و شگفتانگیز باشد.
نویسندهی «دنیای سوفی», سه هزار سال فکر و اندیشهی فلسفی، را در داستانی ششصد صفحهای، به جذابترین شکل ممکن خلاصه کرده است. شاید بشود گفت «دنیای سوفی», نوعی راهنمای فلسفه خوانی به زبان ساده است که با یک داستان فانتزی ناب ترکیب شده است. و در نهایت چیزی که حاصل میشود، یک اثر پر فروش جهانی است، یک شاهکار، که باید حتما خوانده شود.
- کتاب دنیای سوفی را میتوانید از اینجا بخرید و درب منزل تحویل بگیرید.
یوستین گردر (Jostein Gaarder) نویسندهی نروژی این اثر معروف در واقع معلمی پر مشغله بود که بیشتر سالهای عمرش را به تدریس درس فلسفه و تاریخ عقاید گذراند و به دنبال راهی برای انتقال آسانتر مفاهیم فلسفی به جوانان میگشت.
او سالهای زیادی را در جستجوی یافتن کتابی آسان و روان در مورد فلسفه بود تا بتواند آن را به شاگردانش ارایه دهد، اما با وجود تعدد کتب فلسفی، نتوانست کتابی را بیابد که فلسفه را آسان و روان توضیح دهید. همین دغدغه باعث شد تا خودش نگاشتن را شروع کند تا بتواند فلسفه را با خلق داستانهای گیرایی که برای جوانان جذابتر است، به شاگردانش بیاموزد.
- کتاب دنیای سوفی را میتوانید از اینجا بخرید و درب منزل تحویل بگیرید.
تاریخ فلسفه ما رو فیلسوف یا فلسفه دان نمی کند.
دانستن مکاتب فلسفی برای ما دانایی و فلسفه نمی آورد.
چرا فلسفه بخوانیم؟
درباره چیزی سواد نداری نظر نده
مگه چند نفری که از افعال جمع استفاده میکنی نکنه خودت بر تر و بالاتر از بقیه میدونی و تصور میکنی تصمیم گیری برای بقیه به عهده شما هست فلسفه دوست نداری برای خودت نپسند به بقیه کار نداشته باش