درباره آلرژی به آب چه میدانید؟| حساسیت پوستی به آب چیست؟
بدن انسان به طور متوسط 60 درصد آب دارد. برخی از اندامها مقدار زیادی آب را در خود نگه میدارند، در حالی که سایر قسمتهای بدن آب بسیار کمی را در خود نگه میدارند. مثلاً در حالی که مغز و کلیههای شما از 80 تا 85 درصد آب تشکیل شدهاند، دندانهای شما تنها از 8 تا 10 درصد آب تشکیل شدهاند. ممکن است تعجب کنید که چرا بدن باید این همه آب داشته باشد.
آب چیزی است که بدن شما را سالم و فعال نگه میدارد. آب به مدیریت دمای بدن شما کمک میکند، از شر مواد زائد خلاص میشوید و مواد مغذی حیاتی و اکسیژن را در سراسر بدن شما تامین میکند.
آب برای عملکرد صحیح بدن شما ضروری است. اما آیا میدانستید که برخی از افراد به آب حساسیت پوستی دارند؟ در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد یک آلرژی نادر پوستی که باعث میشود برخی افراد در تماس با آب دچار کهیر شوند بدانید آورده شده است.
آلرژی به آب: علائم و درمان
آلرژی به آب یا کهیر آکواژنیک نوع نادری از کهیر است که در تماس با آب روی پوست ایجاد میشود. این واکنش آلرژیک میتواند با آب باران یا برف یا عرق و اشک رخ دهد. این وضعیت بسیار نادر است و کمتر از 100 مورد در جهان گزارش شده است.
واکنش آلرژیک ممکن است تا ۲۰ دقیقه پس از تماس پوست با آب ظاهر شود. ممکن است پوست شما قرمز و ملتهب به نظر برسد. ممکن است احساس خارش کنید یا احساس سوزش روی پوست داشته باشید. علائم معمولاً روی گردن، بالاتنه و بازوها ظاهر میشوند، اما اغلب در عرض 30 دقیقه تا یک ساعت بهبود مییابند.
چند راه برای کنترل آلرژی به آب وجود دارد. برای جلوگیری از تماس، میتوانید به پوست خود کرم بزنید. اگر قبلاً با آب تماس داشتهاید یا علائمی از خود نشان میدهید که عجیب است، میتوانید از یک آنتی هیستامین استفاده کنید که برای همه انواع کهیر استفاده میشود.
ریچل وارویک، تجربه خود را در مورد حساسیت به آب بازگو کرده. او میگوید: «واکنش بدنم به آب باعث میشود که احساس کنم در یک دو ماراتن شرکت کردهام. بعد از آن واقعاً احساس خستگی میکنم، بنابراین باید برای مدت طولانی بنشینم.» وارویک اضافه میکند: «این حساسیت واقعاً وحشتناک است، اما اگر گریه کنم صورتم متورم میشود.» وقتی از او پرسیدند که چگونه با آلرژی کنار میآید، گفت: «حقیقت این است که فقط باید آن را قبول کنید و با وجود این مشکل به زندگی ادامه دهید.»
(استفاده از مطالب اختصاصی 55آنلاین بدون ذکر منبع ممنوع است.)
دیدگاه تان را بنویسید