ارسال به دیگران پرینت

جگر | خوردن جگر | خوردن جگر در هنگام بارداری

در بارداری می‌شود جگر خورد؟| جگر برای جنین ضرر دارد؟

جگر یکی از رایج‌ترین ویارهای دوران بارداری است. جگر گاو یا گوسفند گوشت قرمز است که یکی از بهترین غذاهایی است که در دوران بارداری می‌توان خورد. سایر غذاهای رایج مثل شیرینی، ترشی، بستنی، لبنیات، شکلات و میوه هم در دوران بارداری طرفدار پیدا می‌کنند.

در بارداری می‌شود جگر خورد؟| جگر برای جنین ضرر دارد؟

در بارداری می‌شود جگر خورد؟| جگر برای جنین ضرر دارد؟ 

جگر یکی از رایج‌ترین ویارهای دوران بارداری است. جگر گاو یا گوسفند گوشت قرمز است که یکی از بهترین غذاهایی است که در دوران بارداری می‌توان خورد. سایر غذاهای رایج مثل شیرینی، ترشی، بستنی، لبنیات، شکلات و میوه هم در دوران بارداری طرفدار پیدا می‌کنند. جگر گاو در نقاط مختلف دنیا خوراک محبوبی است، اما جگر مرغ و گوسفند نیز خاصیت خودش را دارد.  

اگر از جگر خوردن لذت می‌برید، ممکن است بخواهید در دوران بارداری هم جگر بخورید، اما در مورد خطرات آن فکر کنید. در اینجا آنچه باید در مورد مصرف جگر در دوران بارداری بدانید آورده شده است. 

جگر مواد مغذی زیادی دارد 

جگر دارای مجموعه‌ای از مواد مغذی از جمله ویتامین‌های ب و سی، آهن، پتاسیم، فسفر، فولات، نیاسین و ریبوفلاوین است. جگر پروتئین و همچنین آهن را تامین می‌کند. آهن یک ماده مغذی حیاتی در دوران بارداری است. همچنین هنگام بارداری به آهن بیشتری نیاز خواهید داشت زیرا حجم خون شما به شدت افزایش می‌یابد، بنابراین ذخیره آهن نیز باید افزایش پیدا کند. 

مقدار ناکافی آهن ممکن است منجر به کم خونی فقر آهن شود و باعث زایمان زودرس، وزن کم هنگام تولد و افسردگی پس از زایمان گردد. علاوه بر این، فولات که شامل چندین ویتامین ب و همچنین اسید فولیک است، برای پیشگیری از نقص‌های مادرزادی حیاتی است. در حالی که بسیاری از ویتامین‌های سالم و مغذی در جگر یافت می‌شود، گاهی اوقات مقدار زیاد آن می‌تواند مضر باشد. 

مراقب مصرف بیش از حد ویتامین آ باشید 

توصیه غیرمعمول برای افراد باردار این است که مراقب دریافت بیش از حد ویتامین باشند، اما این دقیقاً همان چیزی است که هنگام مصرف زیاد جگر ممکن است اتفاق بیفتد. جگر دارای سطوح بالایی از ویتامین آ است که می‌تواند برای کودک و همچنین شما سمی باشد.  

برخلاف ویتامین‌های محلول در آب، مانند ویتامین ب، که مقداری از آن در بدن جذب می‌شود و بقیه از طریق ادرار دفع می‌شود، ویتامین آ در بدن انباشته می‌شود. سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه می‌کند که بیش از 28 گرم جگر در روز نباید مصرف کرد. همچنین لازم است بگوییم که جگر باید به خوبی پخته شود و از سلامت آن اطمینان حاصل شود. مصرف روزانه جگر توصیه نمی‌شود. 

(استفاده از مطالب اختصاصی 55آنلاین بدون ذکر منبع ممنوع است.)

منبع : ۵۵آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه