ارسال به دیگران پرینت

بارداری | میگرن دوران بارداری

چطور در دوران بارداری میگرن را درمان کنیم؟

میگرن مشکلی است که ممکن است در هر سنی و برای هر کسی به وجود آید. اما مطالعات نشان داده که زنان بیشتر از مردان دچار میگرن می‌شوند.

چطور در دوران بارداری میگرن را درمان کنیم؟

چطور در دوران بارداری میگرن را درمان کنیم؟ 

میگرن مشکلی است که ممکن است در هر سنی و برای هر کسی به وجود آید. اما مطالعات نشان داده که زنان بیشتر از مردان دچار میگرن می‌شوند. نوسانات هورمونی در فراوانی و شدت سردرد در زنان نقش دارد. طبق گزارش انجمن میگرن آمریکا حملات میگرن اغلب در سیکل اول قاعدگی دختران شروع می‌شود و در سال‌های باروری تشدید می‌شود.  

از آنجایی که میگرن بین زنان شایع است، جای تعجب ندارد که در طول بارداری نیز به آن مبتلا شوید. دوره‌ای که بدن شما به شدت تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد. بیشتر سردردها می‌آیند و می‌روند اما برخی از آن‌ها ممکن است آزاردهنده و طولانی شوند و در مواقعی با حالت تهوع و از دست دادن موقت بینایی همراه شوند. این علائم نگران‌کننده نیستند ولی وقتی باردارید هرچیزی ممکن است نگرانتان کند. 

روش‌های غیردارویی برای درمان میگرن در دوران بارداری

اول اینکه باید بدانید چه چیزی باعث می‌شود حملات میگرن داشته باشید. حساسیت به نور، تغییرات آب و هوا یا رژیم غذایی خود را بررسی کنید. به جز مشکلات هورمونی، غذا نخوردن و کمبود خواب هم باعث سردرد میگرنی می‌شود. سعی کنید دفترچه‌ای درست کنید و در آن محرک‌های سردرد را بنویسید و به پزشک بدهید تا بر اساس آن بهترین راه حل را به شما ارائه کند. 

پزشکان اعتقاد دارند که نوشیدن آب زیاد، خوردن مکمل‌های منیزیم، مصرف روزانه حداکثر 200 میلی‌گرم کافئین، استراحت در اتاق ساکت و تاریک به مدت 20 تا 30 دقیقه در بهبود میگرن مؤثر است.  

داروهای مناسب برای درمان میگرن در بارداری 

از آنجایی که داروها می‌توانند از جفت عبور می‌کنند و ممکن است به جنین در حال رشد برسد پس در انتخاب دارو باید دقت کنید. متخصصان مغز و اعصاب می‌گویند که اگر دارویی برای میگرن نیاز باشد اولین گزینه استامینوفن است. گاهی استامینوفن در کنار متوکلوپرامید که ضد تهوع است می‌تواند گزینه خوبی باشد. 

همچنین اگر به محض شروع علائم از سوماتریپتان یا ایمیترکس که باعث کاهش جریان خون در مغز می‌شود استفاده شود درد کاهش پیدا می‌کند. توصیه شده که از داروهای غیراستروئیدی مثل ایبوپروفن و ناپروکسن در دوران بارداری استفاده نشود چون احتمال سقط شدن جنین را افزایش می‌دهد. 

در نهایت اگر سابقه میگرن دارید و از دارو استفاده می‌کنید، با پزشکتان مشورت کنید و از بی‌خطر بودن داروها اطمینان حاصل کنید.  

(استفاده از مطالب اختصاصی 55آنلاین بدون ذکر منبع ممنوع است.) 

مترجم: مژده اصغرزاده

منبع : ۵۵ آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه