معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به تشریح برنامههای سازمان انرژی اتمی در سال جدید پرداخت و اعلام کرد: انشاءالله در روز ۲۰ فروردین، سالروز ملی فناوری هستهای، برنامهها و دستاوردهایی مهم در حوزههای سلامت، کشاورزی و پرتودهی محصولات و مواد غذایی را رونمایی خواهیم کرد.
محمد اسلامی در ابتدای این گفتوگوی رادیویی ضمن آرزوی سلامتی، بهروزی و موفقیت برای کشور و مردم در سال جدید درباره برنامهها و فعالیتهای سازمان انرژی اتمی ایران گفت: نکته مهمی درباره برنامه هستهای ایران و فعالیتهای سازمان انرژی اتمی وجود دارد و آن، هجمه ظالمانه و غیرقانونی علیه برنامه هستهای ایران است. رفع این موضوع مستلزم آن است که ما حرکت دقیق و هوشمندانهای در برنامههای سازمان انرژی اتمی داشته باشیم و با برقراری تعاملات درست، کشور را از این چالش و تنشهای مصنوعی در حوزه هستهای رها کنیم. در این چند ماه گذشته تلاش کردیم که این موضوع و چالشها کمتر شود.
وی ادامه داد: فناوری هستهای ابعاد گستردهای دارد و متاسفانه رژیم غاصب صهیونیستی تلاش میکند تا با القای وجود انحراف در برنامه هستهای ایران، فشارها را بر کشور تشدید کند و بر جریان صنعتی و توسعهای کشور تاثیرگذار باشد.
اسلامی در ادامه این گفتوگو در پاسخ به سوالی در خصوص توانمندی دانشمندان صنعت هستهای کشور و ورود ایران به باشگاه کشورهای قدرتمند دارنده فناوری هستهای گفت: موضوع حضور ایران در بین قدرتهای هستهای جهان بسیار راهبردی و حائز اهمیت است. هفته گذشته مقامات آمریکایی بهصراحت و برای اولین بار اعتراف کردند که تحریمهای هستهای بر ایران تأثیری نخواهد داشت و باید نگاهی دیگر به ایران داشته باشیم. این اعترافات، تسلیمشدن در برابر اراده ملت ایران را نشان میدهد.
وی در خصوص شعار سال «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» و تاثیر فعالیتهای سازمان انرژی اتمی بر تحقق این شعار بیان کرد: موضوعی که مقام معظم رهبری برای شعار سال بیان فرمودند، برای آینده کشور بسیار با اهمیت و حیاتی است. در متن بحث «دانشبنیان» موضوع فناوریهای نوین از جمله هستهای سهم بزرگی دارد و ما با پایهگذاری که در سند جامع توسعه راهبردی صنعت هستهای انجام دادیم، در گستره وسیعی هدفگذاری جهت توسعه فناوریهای نو را خواهیم داشت و اجرای این سند با تحقق شعار سال کاملاً منطبق است. انشاءالله در روز ۲۰ فروردین، سالروز ملی فناوری هستهای، برنامهها، جهتگیریها و دستاوردهای مهمی را در این خصوص رونمایی خواهیم کرد.
رییس سازمان انرژی اتمی درباره اهم دستاوردهایی که در سالروز ملی فناوری هستهای سال ۱۴۰۱ رونمایی میشود، خاطرنشان کرد: برای ما سلامت مردم بسیار مهم بوده و لازم است با دانش هستهای شرایطی را ایجاد نماییم که با حداقل عارضه و حداکثر تاثیر بتوانیم سرطان و بیماریهای مشابه آن را درمان کنیم. در این راستا رادیودارویی کاملاً بومی و با طراحی داخلی برای درمان سرطان تولید شده است و دوره آزمایشگاهی آن به اتمام رسیده، پس از دریافت مجوز از وزارت بهداشت، وارد فاز بالینی میشود و مورد استفاده قرار میگیرد. در تولید رادیوداروها جزو کشورهای پیشتاز جهان محسوب میشویم و انشاءالله تلاشهای دانشمندان صنعت هستهای در حوزه درمان و سلامت مثمر ثمر باشد.
اسلامی ادامه داد: در بخش «فناوری پلاسما» که یک قسمتی از حوزه گسترده فناوری هستهای است، اقدامات ویژهای داشتهایم و برای درمان سرطان، دیابت و حوزه مواد غذایی و کشاورزی ... از این روش به صورت حرفهای استفاده خواهیم کرد.
وی در پایان با اشاره به دستاوردی مهم در زمینهی پرتودهی محصولات کشاورزی و مواد غذایی تصریح کرد: یک مورد از دستاوردهای جدید سازمان، فناوری در حوزه پلاسما مربوط به سمزدایی از محصول پسته است که با بهرهگیری از این تکنولوژی مشکل آفت پسته قابل پیشگیری و رفع خواهد بود. پسته ایران سهم بزرگی در صادرات و ارزش اقتصادی برای کشور دارد که انشاءالله با این روش ارزش اقتصادی بالایی در صادرات این محصول ایجاد میشود.
دانشمندان هسته ای ، دانشمندانی واقعی یا فریبکارانی از جنس دعانویسان و فالگیران
سالهاست که در کشورمان عنوانی به نام دانشمند هسته ای بر سر زبانها افتاده و فقط عده ای عنوان دانشمند هسته ای را یدک کشیده و قدرت نمایی می کنند اما در عمل چیزی از انها دیده نمی شود و فقط سر مردم را شیره می مالند.
80 سال پیش گلوبالیستها برای ایجاد ترس و وحشت در دل ملتها (برده ها ) سلاح خیالی و دروغینی را به نام سلاح هسته ای به عنوان اسلحه برتر معرفی نمودند که تنها یک تفنگ خالیست و فقط افراد ساده دل و بدون فکر ان را باور می کنند و تا به حال رسانه های سینمایی وابسته به گلوبالیستها دهها فیلم و سریال را برای باور دادن سلاح هسته ای به ملتها (برده ها)
ساخته اند.
دانشمندان به اصطلاح هسته ای تفاوت زیادی با فالگیران و دعا نویسان ندارند و همه انها دروغگو و خالی بندند.
دانشمندان به اصطلاح هسته ای نوع جدیدی از دعا نویسان و فالگیران هستند و فقط چون به ادعاهایشان جنبه علمی داده اند عده بیشتری از مردم موضوعات ادعا شده توسط انها مثل سلاح اتمی ، بمب هیدروژنی و چنین اراجیفی را باور می کنند.
گلوبالیستها برای مهم کردن موضوع بمب اتم دهها ادم عجیب و غریب را با اسامی دراز و پر ابهت و نسبت دادن کشفیات و معادلاتی به انها به جامعه معرفی کردند , مثل البرت انیشتین با ان موهای ژولیده ویا رابرت اوپنهایمر و ورنر هایزنبرگ وهمچنین اروین شرودینگر.
محور قدرت دروغین ابرقدرتها همین موضوع سلاح دروغین و خیالی هسته ایست و برای باور دادن ان به ملتها کلی فیلم و سریال ساختند، نمایشنامه هیروشیما و ناکازاکی را با کمک بمبهای ناپالم و وانمود به استفاده از سلاح مخوفی به نام بمب اتمی اجرا نمودند و ازهمه مهمتر اینکه ان را دانشگاهی هم نمودندو جنبه علمی به ان دادند و از فوق دیپلم تا دکترا برای ان سطح تحصیلی ایجاد نمودند.
شما اگر با هرکدام از سطوح تحصیلی موضوع هسته ای وارد بحث و گفتگو شوید هیچ تفاوتی بین انها از نطر معلومات و دانش نمی بینید .فقط انکه مدرک تحصیلی بالاتری دارد مغرورتر است ، خودش را بیشتر می گیرد و از اصطلاحات انگلیسی بیشتری استفاده می کند و موقع تلفظ کلمات و اصطلاحات لبهایشان را کج و گرد می کنند .
مثلا" اگر با یک فوق دیپلم یا یک لیسانس فیزیک هسته ای صحبت کنید چون خیلی احساس غرور نمی کنند کلمه سانتریفوژ را همان سانتریفوژ تلفظ می کنند اما فوق لیسانسها و دکترا های هسته ای که خودبزرگ بین و خودشیفته هستند ان را سانتریفیوژ تلفظ می کنند و خودشان را متفاوت جلوه می دهند و خیلی هم موقع تلفظ ان ژست می گیرند.
بنده تا به حال ندیده ام یک دکترای انرژی هسته ای برای اثبات وجود بمب اتمی جز استناد به هیروشیما و ناکازاکی حرف دیگری برای گفتن داشته باشد. و اگر کسی به انها بگوید سلاح هسته ای دروغ است به جای اثبات وجود ان شدیدا" ناراحت و عصبانی می شوند و شاید اگر می توانستند ان فرد را کتک هم می زدند..
هیچکدامشان نمیتوانند به این سوال جواب بدهند که:
اگر طبق گفته خودشان در یک بمب اتمی 50 تا 60 کیلوگرم اورانیوم غنی شده به کار رفته است پس قارچی که ده ها هزارتن و یا بیشتر وزن دارد چگونه ایجاد می گردد. اصل بقای جرم که نمی تواند نقض شود.
و نمیتوانند بگویند که :
اگه بمب اتمی تبدیل جرم به انرژیه فقط باید یک تابش قوی ایجاد شود و هیچ قارچ و پسماند و خاکستر و دود و شعله ای نباید وجود داشته باشد
هیچکدامشان نمی توانند به این سوالات پاسخ دهند که:
جنس قارچ به اصطلاح اتمی از چیست و چه سرنوشتی پیدا می کند.
چرا تمام انفجارات جه انفجار مواد منفجره معمولی و چه انفجارات به اصطلاح اتمی قارچی شکل هستند؟
معنی تبدیل جر م به انرژی چیست و چه شکلی دارد؟
انرژی که قابل دیدن نیست و همراه ماده مفهوم داره و به صورت مجرد و خالص معنایی نداره.
طبق گفته خودشان در انفجار اتمی تا ده ها کیلومتر نابود میشه و اشعه های ناشی از ان هر چیزی رو از بین می بره
پس عکس و فیلمهای هیروشیما و ناکازاکی و سایر عکس و فیلمهای ازمایشات به اصطلاح هسته ای را چه کسی گرفته است؟
همچنین خودشان گفته اند بمب هیروشیما در ارتفاع 450 متری زمین منفجر شده
پس چرا قارچ ایجاد شده روی زمین است؟
یک موضوع بسیار مهم که نشان می دهد موضوع سلاح هسته ای و انرژی هسته ای یک بازی کثیف سیاسیست و در حقیقت چیزی به عنوان سلاح هسته ای مطلقا وجود خارجی ندارد این است که در طی 15 سال اخیر بارها و بارها تعدادی از دانشمندان به اصطلاح اتمی امریکا به روسای جمهور امریکا نامه نوشته اند و درخواست کرده اند که دولت امریکا توافق هسته ای با ایران را امضا کند و به طور پیوسته و مستمر این قرارداد را ادامه دهد
چه عاملی باعث شد که تعدادی دانشمند اتمی چنین درخواستی از دولت امریکا بکنند. علت نگرانی انها چیست؟
این عامل چیزی نیست جز اینکه منافع این به اصطلاح دانشمندان درخطر است. در واقع همه انسانها وقتی منافعشان در خطر قرار بگیرد واکنش نشان میدهند. مثلا" کارگران در تغییرات کارخانه ها و تعدیل نیرو , کشاورزان در کاهش بارندگی و بروز خشکسالی و واردات محصولات فصلی در هنگام برداشت محصول ،و تجار در رکود بازار و کاهش قدرت خرید مردم .
اصولا" سیاستمداران و دولتمردان به دانشمندان به عنوان ابزاری نگاه میکنند که باید در راستای منافع انها عمل کنند و هیچ نقشی در سیاستها و تصمیم گیریها ندارند.
سیاستمداران انقدر مغرور و متکبر و از خود راضی هستند که به کسی اجازه اظهار نظر نمیدهند و جز نظر و دیدگاه خودشان نظر و دیدگاه هیچ شخص یا گروه دیگری را قبول ندارند و اصلا" دانشمند هسته ای امریکا از کجا میداند ایران کجاست و در صنعت هسته ای چه وضعیتی دارد؟ چه کسی به انها گزارش می دهد؟
در هر اداره , سازمان یا شرکتهای صنعتی کارفرمایان و مدیران از اینکه کارکنانشان یکدست و متحد باشند نه تنها خوششان نمی اید بلکه از این موضوع واهمه دارند چون یکدستی نیروها میتواند به روند کار لطمه بزند و با تحت فشار قرار دادن کارفرما تقاضای حقوق بیشتر نمایند. بنا بر این همیشه کلی هزینه میکنند تا بین نیروها تفرقه بیندازند و حتی هنگام استخدام نیروها افرادی را نیز استخدام میکنند تا بتوانند جو خفقان و ترس ایجاد کنند.
این افراد در سازمانی که کار میکنند به گونه ای عمل میکنند که همیشه یک جو بی اعتمادی بین نیروهای ان سازمان حاکم شود و کارفرمایان و مدیران هوای این افراد را دارند و حقوق و مزایای خوبی به انها می دهند و تا زمانی که بتوانند جو خفقان و بی اعتمادی را در سیستم حفظ کنند از حمایت کارفرمایان و مدیران و حقوق و مزایای عالی برخوردارند واگر زمانی نتوانند این فضا را حفظ کنند بی ارزش میشوند ودیگر به انها حقوق و مزایای عالی نمی دهند.
در مورد دانشمندان هسته ای موضوع مشابهی بر قرار است. دولت امریکا افرادی را به عنوان دانشمند اتمی استخدام نموده که کار انها این است که یک ژست عجیب وغریب به خود بگیرند و موضوعاتی از قبیل انرژی هسته ای , کوانتوم ، بمب هیدروژنی و .... را واقعی جلوه دهند و ترس و وحشت از بمب اتم و دیگر موضوعات دروغین را پیوسته در دنیا ایجاد کنند.
یکی ابروی پرپشت میگذارد و هنگام مطالعه با دست ابروهایش را بالا می اورد. یکی جلوی تخته سیاه می ایستد و در پشت سرش بر روی تخته سیاه چند عبارت و معادله ریاضی نوشته وبجای نمادهای متداول ریاضی از حروف پیچ و خم دار یونانی استفاده میکند تا موضوع را پیچیده تر و با ابهت تر نشان دهد.
دیگری با یک قیافه کج و معوج و با حالت عصبی خود را در حال مطالعه و انجام محاسبات پیچیده نشان میدهد.
عده ای هم قیافه متفکرانه ای به خود گرفته اند و خود را مشغول کار با دستگاه های جور واجور نشان میدهند.
این شبه دانشمندان عجیب و غریب و فریبکار از زندگی و امکانات خوبی برخوردار هستند و مدام در حال تفریح و خوشگذرانی هستند
. حال اگر دروغ بودن سلاح هسته ای فاش شود این افراد بی ارزش می شوند و دولت امریکا دیگر به انها بهایی نمیدهد و از زندگی و مزایای عالی محروم می شوند و چون هیچ کاری بلد نیستند باید بروند در مکانهای عمومی مثل بازار و ترمینالها کفش مردم را واکس بزنند تا لقمه نانی گیرشان بیاید.
پس دانشمندان هسته ای امریکا نگران منافع خود و زندگی راحت و مفت خوریشان هستند نه نگران امنیت جهان.
در ضمن این موضوع نیز درخور تامل و فکر است که چرا دانشمندان به اصطلاح هسته ای روسی ، چینی ، هندی ، پاکستانی ، افر یقای جنوبی و سایر کشورهای مدعی داشتن سلاح هسته ای هیچ عکس العملی نشان نمی دهند و بی خیال موضوع هستند.