فرمانده انتظامی خاش سیستان و بلوچستان گفت: سه نفر در این شهرستان به صورت مسلحانه به قتل رسیدند که تلاش ماموران انتظامی برای شناسایی عاملان این جنایت ادامه دارد.
سرهنگ حبیب رازدار افزود: حوالی ساعت ۲۱ شب گذشته در پی اعلام خبری مبنی بر تیراندازی در یکی از روستاهای شهرستان خاش، بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با بررسیهای به عمل آمده و اظهارات شاهدان عینی در محل مشخص شد فردی ناشناس با سلاح گرم به سمت چهار نفر شلیک، که متاسفانه سه نفر در محل فوت و یک نفر دیگر زخمی که سریعا به بیمارستان منتقل میشود که با توجه به وخیم بودن حال فرد مصدوم در بخش ICU بستری است.
کووید-۱۹:
قاتلان زنجیرهای قاتل به دنیا میآیند یا قاتل میشوند؟
آیا تا به حال به این فکر کردهاید که علت ارتکاب قتلهای زنجیرهای چیست؟ و یا اینکه پیش آمده از خودتان بپرسید قاتلان سریالی از بدو تولد با همین روحیات متولد میشوند یا عوامل محیطی در تبدیل آنها به یک قاتل زنجیرهای دخیل است؟ تبدیل شدن به یک قاتل سریالی انتسابی است یا اکتسابی؟
در ۱۳ نوامبر ۲۰۲۰، «پیتر ساتکلیف» پس از امتناع از درمان بیماری کووید-۱۹، در بیمارستان دانشگاه دورهام شمالی درگذشت. ساتکلیف که به «درنده یورکشایر» شهرت داشت، به جرم قتل سیزده زن و اقدام به قتل هفت نفر دیگر بین سالهای ۱۹۷۵ تا ۱۹۸۰ محکوم شد. ساتکلیف هرگز از انجام این کارها ابراز پشیمانی نکرد!
چه عاملی باعث میشود ساتکلیف و افراد دیگری چون تد باندی (با ۳۰ قتل موردتأیید) پدرو رودریگز فیلهو (با ۷۰ قتل تأییدشده) و لوئیس گاراویتو (با سابقه ۱۳۸ قتل کودک خیابانی تأییدشده) به چنین شخصیتهایی تبدیل شوند؟ آیا آنها در تمام طول زندگی خود به طور ذاتی قاتل بودند یا چیزی آنها را تغییر داد و به قاتلان زنجیرهای تبدیل کرد؟
جیم فالون، عصب شناس و دانشمند علوم اعصاب میگوید: «قاتلان، روانی متولد شدند!» او همچنان در حال یافتن شواهد برای اثبات این نظریه است.
من نبودم؛ مغزم بود
وکلا اسکنهای مغزی را که فالون از قاتلان محکوم تهیه کرده بود، برای دادگاه میفرستادند به این امید که مشکل مغزی در آنها تأیید شود تا شاید حکم سبکتری برای آنها صادر شود، یا حتی راه گریزی از مجازات اعدام باشد.
پس از چندین سال، فالون الگویابی در این زمینه را آغاز کرد. او برای اینکه ایدههای خود را به طور عینی آزمایش کند، یک آزمایش کور راه اندازی کرد. همکارانش ۷۰ اسکن مغزی برای او فرستادند که در بین آن ها، برخی از افراد مبتلا به بیماریهای روانی مانند اسکیزوفرنی یا افسردگی، برخی سالم و برخی دیگر از شمار قاتلان بودند.
فالون موفق شد تمام «مغزهای قاتل» را در نمونهها شناسایی کند. او میگوید: «همه آنها یک چیز مشترک داشتند؛ «کاهش عملکرد درمدار قشری». بالای چشم، مداری وجود دارد که موارد مرتبط با اخلاق و وجدان را تنظیم میکند. زمانی که این مدار از بین روَد یا توسعه نیابد، نه تنها اخلاق فرد از بین میرود، بلکه او کنترل کمی نیز بر انگیزههای خود خواهد داشت».
دیدگاه تان را بنویسید