محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه سهشنبه ۲۸ دی و در آستانه سالگرد حادثه تلخ ساختمان پلاسکو با خانواده آتشنشان شهید "امیرحسین داداشی" دیدار و گفتوگو کرد.
براساس این گزارش، شهید «امیرحسین داداشی» در سال ۱۳۶۸ چشم به جهان گشود و از آتشنشانان ایستگاه شماره ۴۶ سازمان آتش نشانی بود که در تاریخ ۳۰ دی ۱۳۹۵ حین انجام وظیفه در حادثه ساختمان پلاسکو، به درجه رفیع شهادت نائل آمد، وی جزو نخستین آتش نشانهایی بوده که در آوار ساختمان پلاسکو گرفتار شد.
قالیباف در این دیدار گفت: پس از حادثه تلخ پلاسکو در جمع خانواده شهدای آتشنشان گفتم که تا روزی که در قید حیاتم، فارغ از اینکه کجا هستم، خودم را مدیون ۱۶ شهید آتشنشانی میدانم که با جانفشانی، جان صدها نفر را نجات دادند و وظیفه خودم می دانم در خدمت خانواده های آنان باشم و هر کاری از دستم برآید برایشان انجام دهم.
وی با بیان اینکه شهید خدمت محسوب شدن، شهدای آتش نشان در حادثه پلاسکو یکی از خواستههای خانواده شهدا بود، اظهار کرد: حقیقتا این شهدا، همانند رزمندههای تخریب و عملیات در جبهه عمل کرده و آگاهانه و شجاعانه برای حفظ جان شهروندان، از خودگذشتگی کردند، این شهدا میتوانستند ساختمان را ترک کنند اما برای اطمینان از خروج همه افراد از ساختمان، تک تک طبقات را بررسی کرده و این حادثه تلخ اتفاق افتاد.
وی با اشاره به اینکه برخی مدعی بودند اگر چنین حادثهای در کشور دیگری رخ داده بود، کسی آسیب نمیدید، افزود: در حادثهای مشابه در یکی از کشورها، ۷۰ نفر جانشان را از دست دادند لذا ما مدیون رشادت و ایثار آتش نشانانمان هستیم.
قالیباف با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته جهت شهید خدمت نامیدن، شهدای آتشنشان حادثه پلاسکو، گفت: این موضوع را مجددا یک ماه گذشته پیگیری کرده و خدمت رهبرمعظم انقلاب نیز توضیح دادم که این شهدا مصداق عینی افرادی بودند که برای حفظ جان مردم جانفشانی کردند، رهبر انقلاب نیز این موضوع را پذیرفتند، از این رو به بنیاد شهید گفتم نامهای برای اطلاق شهید خدمت به شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو تنظیم کنند و آقای قاضیزاده هاشمی نیز سه هفته پیش، نامه آن را تنظیم کرده و رهبر انقلاب آن را تایید کردند.
پدر شهید داداشی نیز در این دیدار ضمن اشاره به رشادت ها و سختیهای کار آتش نشانان به بیان مشکلات معیشتی آتش نشانان و عدم تناسب حقوق آنها با سختی شغلشان و کمبود تجهیزات پرداخت.
پدر شهید داداشی همچنین اظهار کرد: زمانی که حادثه تلخ پلاسکو رخ داد، برخی افراد تصمیم داشتند با سواستفاده از این حادثه موج سواری کرده و التهابی در جامعه ایجاد کنند اما خانواده شهدای این حادثه با بصیرت اجازه چنین کاری را ندادند.
آتشسوزی و ریزش ساختمان پلاسکو حادثهای بود که صبح روز پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ در چهارراه استانبول واقع در مرکز تهران رخ داد. در پی وقوع این آتش سوزی ساختمان پلاسکو بطور کامل فرو ریخت. ساختمان پلاسکو در حالی پس از ۳٫۵ ساعت سوختن، فروریخت که ۱۶ مامور آتش نشانی حین تلاش برای اطمینان از خالی بودن طبقات این ساختمان زیر آوار ماندند و جان خود را از دست دادند.
دیدگاه تان را بنویسید