قیمت انواع ارزهای شاخص دیجیتالی امروز در روند معاملات در بازارهای تجارت دیجیتال بینالمللی تغییراتی را تجربه کرد.
در ساعات نخست معاملات روز یکشنبه، اکثر رمزارزها در وضعیت قرمز قرار گرفتند. ارزش بازار جهانی رمزارزها در حال حاضر ۱.۹۶ تریلیون دلار است که ۱.۳درصد اُفت را نسبت به روز گذشته نشان میدهد.
همچنین حجم کل معاملات در طول ۲۴ساعت گذشته ۲۳.۷۴درصد کاهش یافته و به ۹۲.۷میلیارد دلار رسیده است.
بیتکوین با اُفت کمتر از نیم درصد به قیمت ۴۱ هزار و ۸۵۸ دلار و اتریوم با ریزش نزدیک به ۳درصد به قیمت ۳هزار و ۱۳۲دلار معامله میشوند.
سایر رمزارزهای مشهور مانند دوجکوین، شیبا اینو، ریپل و کاردانو نیز در محدوده منفی قرار دارند.
بیت کوین
بیت کوین با نماد اختصاری BTC یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۷۹۲.۲۱ میلیارد دلار، در رتبه ۱ بازار قرار داشته و سهم ۳۸.۲۱ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.
اتریوم
اتریوم با نماد اختصاری ETH یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۳۷۳.۴۴ میلیارد دلار، در رتبه ۲ بازار قرار داشته و سهم ۱۸.۰۱ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.
تتر
تتر با نماد اختصاری USDT یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۷۸.۳ میلیارد دلار، در رتبه ۳ بازار قرار داشته و سهم ۳.۷۶ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.
قیمت ارزهای دیجیتالی
شما مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان میتوانید، قیمت انواع ارزهای دیجیتالی از جمله بیت کوین و اتریوم در ۱۹ دی را در ادامه این خبر ببینید؛
قزاقزستان | ارز دیجیتال
چرا ناآرامیها در قزاقزستان بر بازار بزرگترین ارز دیجیتال تاثیر گذاشت؟
ارزش هر واحد بیتکوین روز جمعه ۷ ژانویه به پایینترین حد خود در طی چند ماه اخیر رسید؛ چراکه اعتراضات داخلی در قزاقستان، دومین کشور بزرگ استخراج بیتکوین در جهان باعث شده بود اینترنت برای مدتی طولانی از دسترس خارج و انجام تراکنشها غیرممکن شود.
یورونیوز نوشت: ارزش هر واحد بیتکوین روز جمعه ۷ ژانویه به پایینترین حد خود در طی چند ماه اخیر رسید؛ چراکه اعتراضات داخلی در قزاقستان، دومین کشور بزرگ استخراج بیتکوین در جهان باعث شده بود اینترنت برای مدتی طولانی از دسترس خارج و انجام تراکنشها غیرممکن شود.
در این روز ارزش بزرگترین ارز دیجیتال جهان هشت درصد سقوط کرد و به زیر ۴۱ هزار دلار (۳۶ هزار یورو) رسید.
این افت قابل توجه دو دلیل مهم داشت: سرمایهگذاران بسیاری، هم به دلیل بحران سیاسی قزاقستان و هم انتشار دستورالعمل جدید بانک مرکزی آمریکا که از سختتر شدن سیاستهای مالی این کشور در مقابل رمزارزها خبر میداد، ترجیح دادند که رمزارزهای خود را بفروشند.
بنا بر اعلام سازمان مردمنهاد «نت بلاکس» که امنیت سایبری اینترنت را رصد میکند، اختلالات اینترنت قزاقستان از بامداد جمعه در مقیاسی بسیار وسیع آغاز شده و سطح اتصال ملی تنها ۵ درصد سطح عادی بوده است.
قزاقستان پس از ایالات متحده دومین کشور بزرگ استخراج بیت کوین است. استخراج بیتکوین در این کشور به بویژه از ماه می و زمانی که همسایه جنوبی آن یعنی چین تصمیم گرفت به دلیل بالا بودن مصرف انرژی پروسه استخراج بیتکوین، ماینرهای ارز دیجیتال را از داخل سرزمین اصلی خارج کند، رونق قابل توجهی گرفت.
قزاقستان در حال حاضر پناهگاهی برای استخراج کنندگان چینی بیتکوین است که به گونهای از کشور خود تبعید شدهاند.
دلیل چینیها برای انتخاب قزاقستان برای ادامه کار استخراج بیتکوین، علاوه بر همسایگی دو کشور، معادن غنی ذغال سنگ قزاقستان است که تامین انرژی ارزان و کافی برای استخراج کنندگان چینی را ممکن میکند.
دیدگاه تان را بنویسید