ارسال به دیگران پرینت

جهان | دوقلو | نوزاد | سال نو میلادی

دوقلوهایی که در ۲ سال مختلف متولد شدند

دو نوزاد دوقلو که در شب سال نو میلادی (۲۰۲۲) در ایالات متحده متولد شدند، رکورد جدیدی را در تقویم وقایع عجیب با تاریخ تولدهایشان در دو سال مختلف ثبت کردند.

دوقلوهایی که در ۲ سال مختلف متولد شدند

فاطمه ماردیگال، مادر دوقلوها شب سال نو در ایالات‌ متحده وضع حمل کرد.

درحالی‌که یکی از دوقلوها در ساعت ۱۱/۴۵ دقیقه ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ در بیمارستانی در کالیفرنیای مرکزی متولد شد، دومین نوزاد حدود ۱۵ دقیقه بعد در نیمه‌شب روز اول ژانویه ۲۰۲۲ پا به جهان گذاشت.

پزشکان این بیمارستان که در ۷۴ کیلومتری جنوب سن خوزه واقع است، روز شنبه ضمن استقبال از این اتفاق، در بیانیه مطبوعاتی گفتند که تولد این دو نوزاد در دو سال مختلف «یک در دو میلیون» مورد رخ می‌دهد.

به گزارش ایندیپندنت، هرچند سالانه حدود ۱۲‌هزار دوقلو در ایالات‌ متحده آمریکا متولد می‌شوند، احتمال تولد آن‌ها در روز، ماه و سال متفاوت بسیار نادر است.

 

 

پیرترین دوقلوهای جهان | دوقلوها | خانه سالمندان

پیرترین دوقلوهای جهان در گینس ثبت شدند +عکس

دوقلوهای 107 ساله ژاپنی به عنوان پیرترین دوقلوهای زنده جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شدند.

پیرترین دوقلوهای جهان در گینس ثبت شدند +عکس
 

 " اومنو سومیاما" و " کومه کوداما" خواهران دوقلوی ژاپنی با گذشت 107 سال و 330 روز از عمرشان به عنوان پیرترین دوقلوهای جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شدند.

 

 

این خواهران دوقلو در 5 نوامبر 1913 در جزیره "شودوشیما" در غرب ژاپن به دنیا آمده اند. آنها فرزندان سوم و چهارم یک خانواده پرجمعیت و دارای 11 فرزند هستند.

 

 

 

کمیته گینس اعلام کرده به دلیل محدودیت های کرونایی گواهی خود را بدون برگزاری مراسم به خانه سالمندان محل اقامت خواهران دوقلو پست کرده است.

 

 

ژاپن یکی از پیرترین جمعیت جهان را داراست و بر اساس آمارهای دولتی نزدیک به 30 درصد از جمعیت این کشور بالای 65 سال هستند.

 

همچنین ژاپن رکورد بیشترین سالمندان بالای 100 سال دنیا را نیز در اختیار دارد و بر اساس آمارها بیش از 86 هزار و 500 شهروند ژاپنی بالای 100 سال هستند.

 

 

 

منبع : ايسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه