ینس اشپان، وزیر بهداشت آلمان روز دوشنبه همزمان با افزایش شناسایی موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خطاب به شهروندان هشدار داد که تا پایان زمستان یا واکسینه میشوند یا از «کووید ۱۹» بهبود پیدا میکنند و یا میمیرند.
وی افزود که سرنوشت کم و بیش همه آلمانیها به دلیل شیوع نوع «بسیار بسیار واگیردار» ویروس کرونا معروف به دلتا یکی از این سه حالت خواهد بود. ینش اشپان همچنین گفت که تزریق واکسن بیماری همهگیر «کووید ۱۹» جنبه «اضطراری» پیدا کرده است.
مناطق شرقی و جنوبی آلمان طی هفتههای گذشته شاهد افزایش چشمگیر موارد ابتلا به ویروس کرونا بودند. کارشناسان بر این باور هستند که رقم پائین جمعیت واکسینهشده در مقایسه با دیگر کشورهای اروپای غربی دلیل اصلی موج جدید شیوع کرونا در آلمان است.
آلمان با ۶۸ درصد جمعیت واکسینهشده در برابر بیماری «کووید ۱۹» یکی از پائینترین آمارها را در زمینه واکسیناسیون در اروپای غربی دارد. همهگیری کرونا در آلمان تاکنون جان بیش از ۹۹ هزار نفر را گرفته است.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان روز دوشنبه گفت که محدودیتهای کنونی در این کشور دیگر برای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری «کووید ۱۹» کافی نیست. او روز پنجشنبه گذشته به همراه اولاف شولتس، گزینه احتمالی هدایت دولت ائتلافی آینده تصمیم گرفت تا سطح محدودیتها برای افراد واکسینهنشده را افزایش دهد.
با این حال صدراعظم آلمان روز دوشنبه گفت که وضعیت در حوزه بهداشت و درمان کشورش «از هر آنچه تاکنون تجربه کردهایم بدتر خواهد شد.»
ظرفیت بخشهای مراقبت ویژه مراکز درمانی آلمان همزمان با افزایش موارد ابتلا به کرونا در حال تکمیل است. رکورد موارد جدید شناسایی ابتلا به کرونا در آلمان هفته گذشته با نتیجه مثبت تست بیش از ۶۵ هزار نفر در یک بازه ۲۴ ساعته شکسته شد.
این در حالی است که بحث بر سر اجباری کردن واکسیناسیون در برابر «کووید ۱۹» در آلمان بالا گرفته است. ینس اشپان گفته که در زمینه واکسیناسیون اجباری «تردید» دارد اما سخنگوی دولت اظهار داشت که بحث در این باره «قابل درک» است.
با این حال مقامات دولت آنگلا مرکل تاکید میکنند که تصمیمی درباره واکسیناسیون اجباری گرفته نشده است و دولت کنونی این کشور نیز در نهایت فرصتی برای تصمیمگیری در این مورد نخواهد داشت.
احزاب سوسیال دموکرات، سبز و دموکرات آزاد که بر سر تشکیل دولت آینده به توافق اولیه دست یافتهاند تاکنون اجباری شدن واکسیناسیون را رد کردهاند. این در حالی است که واکسیناسیون در برابر بیماری «کووید ۱۹» از ابتدای سال ۲۰۲۲ در اتریش، کشور همسایه آلمان اجباری خواهد بود.
در بسیاری از ایالت های فدرال آلمان، افرادی که گواهی واکسن یا مدرک بهبودی از کووید – ۱۹ ندارند، باید برای ورود به رستوران، سالن های سینما، سالن های کنسرت و مکان های ورزشی سرپوشیده، نتیجه آزمایش منفی کرونا را ارائه دهند.
وزارت بهداشت آلمان در عین حال تاکید کرد افرادی که علائم بیماری کرونا را دارند یا با فرد مبتلا به این بیماری در تماس مستقیم بوده اند، همچنان می توانند به طور رایگان آزمایش پی سی آر دهند.
دانشگاه هایدلبرگ آلمان نیز اعلام کرده اگر دانشجویان این دانشگاه تا ۳ ژانویه واکسن نزده باشند، نمیتوانند در کلاسها و یا سایر فعالیتهای دانشجویی شرکت کنند. این دانشجویان میتوانند فقط در دورههای آنلاین ثبتنام کنند، اما نمیتوانند از خوابگاهها استفاده کنند. همچنین این دانشجویان تحت تعقیب انضباطی قرار خواهند گرفت.
چشم بسته غیب گفته ،خوب یکی از این موارد هست دیگه