تازههای پزشکی هفته اختصاص دارد به این عناوین: قاعدگی نامنظم؛ تهدیدی برای سلامت قلب. مصرف قارچ خطر افسردگی را کاهش میدهد. تاثیرات باورنکردنی الکل روی بدن. هشت غذای سالم پاییزی را روزانه مصرف کنید.
داشتن قاعدگی نامنظم چیزی است که باعث نگرانی اکثر زنان میشود و بر عملکرد حیاتی بدن تأثیر منفی میگذارد. طبق نظر پزشکان، پریودهای نامنظم میتواند بر سلامت قلب شما تأثیر بگذارد و بنابراین، باید علت آن فوراً بررسی و درمان شود.
به گزارش Times Of India سندرم تخمدان پلیکیستیک یا PCOS یکی از علل اصلی قاعدگی نامنظم است.
این سندرم که از هر هشت زن در سنین باروری یک نفر را تحت تأثیر قرار میدهد، شامل گروهی از نشانهها است که ممکن است با هم یا به تنهایی مشاهده شوند. به همین دلیل زنان مبتلا به این سندرم علائم یکسانی ندارند.
برای تشخیص PCOS، زنان باید دو نشانه از سه نشانهای را که گفته میشود داشته باشند: اختلال تخمکگذاری (پریودهای نامرتب)، سطح تستوسترون بالا (هیپرآندروژنیسم) و شکل تخمدان در سونوگرافی (تخمدانهای پلیکیستیک).
با این حال، آنچه زنگ خطر را به صدا در میآورد این است که علیرغم وجود چنین بیماری شایعی، بسیاری از زنان همچنان آشکارا از علائم خود بیاطلاع هستند. این در حالی است که نادیده گرفتن عوامل خطرساز میتواند خبر بدی برای سلامت قلب باشد.
مطالعات نشان داده است که زنانی که مبتلا به PCOS هستند، ۲۸ درصد بیشتر از زنانی که قاعدگی عادی دارند، در معرض ابتلا به مشکلات قلبی هستند.
از آنجا که زنان مبتلا به PCOS با مشکلات وزن روبرو میشوند، آنها در معرض التهاب و افزایش شاخص توده بدنی نیز هستند. التهاب و چاقی، پیشزمینه مشکلات قلبی و عروقی هستند.
به گفته متخصصان، خطر ابتلا به سندرم متابولیک نیز در مبتلایان به PCOS، بسیار بالاست. علائم سندرم متابولیک شامل چاقی شکمی، کلسترول بالا، فشار خون بالا و مقاومت به انسولین یا دیابت است. هر یک از این علائم، خطر بیماری قلبی را افزایش میدهد.
دیدگاه تان را بنویسید