ارسال به دیگران پرینت

دولت | بیکاری | دانشگاه

رئیسی: جهاد سازندگی در کشور احیا می‌شود

رئیسی در نشست با نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر اقتصاد روستا را فعال کنیم شاهد مهاجرت از روستا به شهر و حاشیه‌نشینی نخواهیم بود و اگر اقتصاد روستا فعال شود شاهد تولید روزافزون خواهیم بود، باید زیرساخت‌های روستا مهیا شود و برای تحقق این مهم نیاز به احیا جهاد سازندگی داریم و این موضوع در دستور کار دولت می‌باشد، مرور زمان نشان داد با ادغام جهاد و کشاورزی امر جهاد مغفول مانده است.


رئیسی: جهاد سازندگی در کشور احیا می‌شود

رئیس جمهور با بیان اینکه ‌مبنای کار ‌و فعالیت دولت ‌بر‌اساس "آمایش سرزمینی و ‌عدالت‌محور " است، گفت: رونق تولید بدون برداشتن موانع ‌امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی در نشست با نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد‌ با بیان اینکه موانع تولید باید شناسایی و برطرف شوند، اظهار داشت: ما در دولت بنا داریم حرکتمان بر‌اساس آمایش سرزمینی و در ثانی عدالت‌محور باشد.

وی با بیان اینکه رفع مشکل بیکاری از مسائل مهم این استان است که با احیای ظرفیت‌ها قابل حل است، افزود: موانع تولید باید شناسایی و برطرف شوند صحبت از رونق تولید بدون برداشتن موانع تولید امکان‌پذیر نیست. ‌

رئیسی با تاکید بر اینکه تحول باید مبتنی بر نظریه علمی باشد و این مهم در دانشگاه و مراکز علمی اتفاق می‌افتد، ادامه داد: استاندار و مسئولان به ارتباط با دانشگاه توجه کنند و پروژه‌های علمی دانشگاه واگذار شود.

وی بیان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد، استانی زرخیز اما محروم، استانی غنی اما غیر برخوردار و محروم، دلیل این تناقض عدم استفاده صحیح از ظرفیت‌هاست و به دنبال حل مسئله نبوده‌اند، باید ابعاد مسئله شناخته شود و در صدد حل آن باشیم.

رئیسی خاطرنشان کرد: استان دارای ظرفیت‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، اگر این ظرفیت‌ها برای استان وجود دارد پس چرا بیکاری و آسیب‌های اجتماعی مردم را آزار می‌دهد؟

وی تصریح کرد: من از فرهیختگان و اساتید دانشگاه می‌خواهم که مطالعات علمی شما مبنای کار شود تا بتوانیم از روزمرگی عبور کنیم و عدالت را اجرا کنیم و تقسیم ظرفیت ها در کشور بر اساس آماری سرزمینی با تکیه بر مطالب دقیق و بومی باشد.

رئیس جمهور افزود: از همه مردم و اقشار در استان کهگیلویه و بویراحمد خواستاریم تا در تحقق عدالت و استفاده از ظرفیت‌ها دولت را یاری کند، و رفع مشکل بیکاری از مسائل اساسی است که با احیای ظرفیت‌های موجود می‌تواند شکل بگیرد، موانع تولید باید دقیق. شناسایی شود و صحبت از رونق تولید بدون رفع موانع امکان‌پذیر نیست.

رئیسی با بیان اینکه قاچاق و واردات بی‌رویه یکی از موانع عمده تولید است و این موضوع را دیگر نمی‌پذیریم، یادآور شد: ما هم معتقد هستیم که ظرفیت‌های استان بسیار است، اما آنچنان که باید و شاید از این ظرفیت‌ها استفاده نشده و درصدد‌یم که تکمیل سدها در اولویت دولت باشد و طبق برنامه‌ریزی دولت تا پایان سال 1401 سدهای مهم در استان به پایان خواهد رسید و از اولویت های مهم پایان دادن به پروژه‌های نیمه‌تمام است.

وی تصریح کرد: اگر اقتصاد روستا را فعال کنیم شاهد مهاجرت از روستا به شهر و حاشیه‌نشینی نخواهیم بود و اگر اقتصاد روستا فعال شود شاهد تولید روزافزون خواهیم بود، باید زیرساخت‌های روستا مهیا شود و برای تحقق این مهم نیاز به احیا جهاد سازندگی داریم و این موضوع در دستور کار دولت می‌باشد، مرور زمان نشان داد با ادغام جهاد و کشاورزی امر جهاد مغفول مانده است.

رئیسی عنوان کرد: از دیگر موضوعات مورد توجه دولت توجه به فعال سازی ظرفیت شهرک‌های صنعتی است و ما در بسیاری از موارد شاهد نیمه فعال بودن، تعطیلی واحد‌های صنعتی هستیم که یکی از موارد شاخص آن در استان کهگیلویه و بویراحمد کارخانه قند شهر یاسوج است و ما همچنان بر فعال سازی این کارخانه تاکید داریم.

وی بر استفاده از ظرفیت بانوان تاکید کرد و گفت: تجربه نشان داده است هر جا به مردم توجه شده‌است و مردم در امور مشارکت داشته‌اند شاهد توفیق و انجام امور به صورت موفق بوده‌ایم.

رئیسی اظهار داشت: در استان کهگیلویه و بویراحمد لازم نیست که پارک ایجاد شود چرا که خداوند پارک‌های طبیعی زیادی در این استان به وجود آورده است و صنعت گردشگری در این استان می‌تواند نقش بسزایی در اقتصاد و توسعه داشته باشد و باید به معرفی جاذبه‌های گردشگری این استان چه به گردشگران خارجی و داخلی اهتمام شود.

وی تاکید کرد: ایستادگی مردان و زنان این خطه در مقابل ظلم و دشمنان ستودنی است و سلحشوری مردم این استان در جبهه‌ها در دفاع از انقلاب اسلامی مثال زدنی است و در هر بزنگاهی هموطنان لر زبان ما ندای امام راحله و رهبری عظیم الشان را لبیک گفته‌اند.

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه