ماجرای اصولگرایان تهران و انتخابات شورای شهر هر روز ابعاد تازهتری پیدا میکند. از عدم وحدت دو سازوکار ائتلافساز اصولگرایی برای دادن فهرست مشترک تا تهدید به افشاگری درباره پشت پردههای تأییدصلاحیتها. منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان، گفته است با شورای ائتلاف برای دادن فهرست مشترک به وحدت نرسیدهاند و احتمالا اصولگرایان با دو فهرست خواهند آمد. فهرست شورای ائتلاف که منتشر شده، نزدیک به قالیباف است و چهرههای آن هم نامآشنایان اطراف شهردار سابق مانند چمران هستند که دوباره عزم بازگشت به شورا را کردهاند.
بعد از اعتراضها به حضور نرجس سلیمانی در فهرست اصولگرایان تهران و ماجرای تأیید صلاحیت مرتضی طلایی بعد از تهدید به یک افشاگری، حالا میرسلیم اقدام به افشاگری نسبت به دخالت افراد صاحبنفوذ در تأیید و
رد صلاحیتهای شورای شهر کرده است. طلایی بعد از ردصلاحیت توییت کرده بود در یک نامه به قالیباف، ناگفتههایی را درباره انتخابات شورای شهر خواهد گفت که احتمالا با تأیید صلاحیتش دیگر نیازی به اعلام ناگفتهها نخواهد دید! بسیاری تأیید صلاحیت او را معلول همان توییت میدانند. اما روز گذشته مصطفی میرسلیم، عضو مستعفی شورای نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا، در گفتوگو با خبرگزاری خبرآنلاین از توصیههای مختلف از طرف شخصیتهایی برای تأیید یک عده یا رد عدهای دیگر خبر داده و گفته است: «نمیشد به این شخصیتها بیاعتنا بود؛ چون بالاخره حرمتی دارند و همه چیز را هم نمیشد بیان کرد که چرا فلانی با آن پرونده رد صلاحیت شده؛ چون خود آن یک تشریح فاجعه است؛ یعنی باعث میشد آبروی طرف برود. غیر از این خود مردم هم بودند؛ مردمی که میدیدند در استان رد شدند و در شهرستان هم رد شدند و اعتراض داشتند، میآمدند و میگفتند به چه حقی ما را رد کردند؟ مگر ما چه گناهی مرتکب شدیم؟ چرا بیعدالتی صورت گرفته است؟».
میرسلیم در واکنش به این پرسش که شما نفوذ آقای قالیباف و مدیران ایشان در جریان تأیید یا رد صلاحیتها را تأیید میکنید یا خیر، گفت: من اصلا نمیخواهم اسمی را ذکر کنم؛ اسمها مشخص هستند. اگر قرار باشد صحبت از اسم کنیم، آنوقت یک پرونده دیگر باز میشود و من نمیخواهم از اسم صحبتی کنم. هرکسی که شما از مدیران و اعضای شورا ذکر کنید، خدماتی را در حد خودشان کردهاند و در بخشی از عملکردهایشان نیز اخلال وجود داشته است. کسی را که ۱۲ سال شهردار بوده است، آیا میشود گفت از هرگونه خلافی کاملا مبراست؟ خیر.
نرجس سلیمانی مصمم بود بماند
درحالیکه اخبار حاکی از این بود که دختر سردار سلیمانی به واسطه روابط همسرش با قالیباف وارد فهرست شده، اما مهدی چمران مدعی شده بود قالیباف برای منصرفکردن او از ورود به عرصه انتخابات شورای شهر تلاش کرده، ولی به نتیجه نرسیده است. این در حالی است که خواهر و عموی او، رسما با انتشار مطالبی در فضای مجازی مخالفت خود را با این حضور اعلام کرده بودند؛ اما عباس عبدی در مطلبی خطاب به چمران و قالیباف نوشته بود تلاشهای شما به نتیجه نرسیده، اما در بستن فهرست که دست شماست، میتوانید او را درون فهرست قرار ندهید. بااینحال، حدادعادل درباره کاندیداتوری دختر شهید سلیمانی در فهرست شورای ائتلاف اصولگرایان که ریاستش با خود حداد است، توضیحاتی ارائه کرد و گفت حقیقت این است که خانم نرجس سلیمانی مستقل برای نامزدی شورای شهر تهران تصمیم گرفته بودند و ما نه از تصمیم ایشان اطلاع داشتیم و نه درخواستی کرده بودیم و ما هم چند روز پیش از ثبتنام ایشان مطلع شدیم. سرکار خانم سلیمانی تصمیم داشته به صورت منفرد در انتخابات شرکت کند و احتمال دادیم اگر اطلاعرسانی مناسب صورت نگیرد و ایشان رأی نیاورد، دشمنان کشور در خارج و داخل کشور این موضوع را دستاویز کنند و بگویند مردم ایران از آرمانهای شهید سلیمانی فاصله گرفتند و ما برای جلوگیری از چنین اتفاقی، امکانات را در اختیارشان گذاشتیم و خواستیم در فهرست ما باشند و ایشان هم پذیرفتند. حدادعادل اضافه کرد: خودمان در ابتدا به او پیشنهاد انصراف دادیم، اما نرجس سلیمانی مصمم و موافق گنجاندن نامش در فهرست بود و ما نام سلیمانی را در فهرست خود یک افتخار و مایه برکت میدانیم.
دیدگاه تان را بنویسید