به نقل از سی ان ان، بر اساس گزارش های بانک جهانی، بیماری همهگیر کروناویروس میتواند 60 میلیون نفر را به سمت فقر شدید سوق دهد.
اقتصاددانان با توجه به بدبینی درباره این بیماری، آن را بهعنوان بحران بیسابقه توصیف کردند.
بانک جهانی اعلام کرد: این همهگیری منجر به افزایش نخستین فقر جهانی از سال 1998 تاکنون خواهد شد.
این گزارش نشان داد، در بهترین وضعیت، 49 میلیون نفر مجبور به زندگی در فقر شدید هستند و به عبارتی باید با کمتر از 1.9 دلار در روز زندگی کنند.
دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی اظهار کرد: در چشمانداز بدتر، شیوع بیماری عاملی برای خاموشی فعالیت اقتصادی و از بین رفتن بسیاری از پیشرفتهای اخیر در زمینه کاهش فقر خواهد شد.
بانک جهانی قصد دارد با اعطاء کمکهزینه و وام به افراد و مشاغل و همچنین تعلیق بدهی به فقیرترین کشورهای جهان به جوامع آسیبپذیر کمک کند.
این گزارش نشان داد که تلاشهای امدادرسانی اضطراری تاکنون به 100 کشور درحالتوسعه رسیده است که 70 میلیون از جمعیت جهان در آن زندگی میکنند.
بهطورکلی، بانک جهانی، حداقل 160 میلیارد دلار تاکنون، برای مقابله با ویروس تعهد کرده است.
کارشناسان هشدار دادند که دهها میلیون نفر در افریقا به دلیل این بحران در فقر شدید قرارگرفتهاند.
بانک جهانی ماه گذشته نیز اعلام کرد: انتظار میرود افراد صحرای آفریقا بیشترین رنج را متحمل شوند.
همچنین، این همهگیری بر کشورهای آسیای جنوبی نیز آسیب زیادی خواهد رساند.
علاوه بر نیجریه و جمهوری دموکراتیک کنگو ، اقتصاددانان بانک جهانی در ماه گذشته اظهار کردند: هند یکی از پرجمعیتترین کشورها در جهان، با بحران کرونا بزرگترین تغییر در تعداد فقرا را تجربه خواهد کرد.
تحلیلگران این بانک افزودند: تاثیر ویروس بر فعالیتهای اقتصادی و تعداد افرادی که نزدیک به فقر بینالمللی در این کشورها زندگی میکنند میتواند از مهمترین عوارض ناشی از بحران کروناویروس باشد.
دیدگاه تان را بنویسید