ارسال به دیگران پرینت

گوترش: کرونا بدترین بحران جهانی از زمان تاسیس سازمان ملل تاکنون است

« آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد با تاکید به اینکه ویروس همه گیر جهانی کرونا( کوید19) از جنگ جهانی دوم در 75 سال قبل تاکنون بدترین بحران جهانی است، ابراز نگرانی کرد که از پیامدهای آن دامن زدن به درگیری ها و جنگ ها درجهان باشد.

گوترش: کرونا بدترین بحران جهانی از زمان تاسیس سازمان ملل تاکنون است

به گزارش خبرگزاری فرانسه، گوترش دیروز(سه شنبه) در گفت وگو با تعدادی از رسانه ها به شیوع  ویروس کرونا در ووهان چین و تبدیل آن به یک بیماری همه گیر جهانی اشاره کرد و گفت که کرونا از زمان تاسیس سازمان ملل متحد در 1945 میلادی تاکنون بدترین بحران جهانی است.

وی افزود: معتقدم کرونا بدترین بحران جهانی است زیرا همه مردم جهان را تهدید می کند و به ایجاد رکود اقتصادی که در 75 سال گذشته مشابه آن دیده نشده، منجر شده است.

دبیرکل سازمان ملل اظهارداشت: علاوه بر این دو دلیل و همچنین خطر بروز ناآرامی های گسترده ، افزایش خشونت ها و درگیری های روزافزون عواملی هستند که باور کنیم کرونا سخت ترین بحرانی است که از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون با آن رو به رو شده ایم.

گوترش تأکید کرد: برای پایان دادن به این بحران نیاز به همبستگی همه انسان ها و کنارگذاشتن اختلافات داریم.

وی گفت: به یک پاسخ قوی ترو مؤثرتر نیاز داریم و آن هم تنها درصورتی محقق می شود که همه با همبستگی در کنار هم بایستیم ، بازی های سیاسی را فراموش کنیم و بپذیرم که همه انسان ها در معرض خطر هستند.

دبیرکل سازمان ملل خاطرنشان کرد: جامعه جهانی هنوز از دستیابی به همبستگی مطلوب فاصله زیادی دارد ، زیرا تمام اقداماتی که تا به امروز برای مقابله با این ویروس همه گیر انجام شده توسط کشورهای توسعه یافته برای محافظت از شهروندان و اقتصادهایشان انجام شده است.

وی تصریح کرد: از داشتن یک بسته جهانی برای کمک به کشورهای در حال توسعه برای از بین بردن ویروس و درعین حال رسیدگی به عواقب ناگوار آن برای مردم این کشورها و برای افرادی که شغل خود را از دست داده اند ، برای مشاغل کوچک که با خطر انقراض مواجه هستند، برای کسانی که اقتصادشان نابود و دیگر چیزی ندارند و کسانی که فرصتی برای بقا ندارند، فاصله داریم.

گوترش درعین حال گفت: به آرامی در جهت صحیح حرکت می کنیم اما باید سرعت را بیشتر کنیم و اگر بخواهیم ویروس را شکست دهیم و اگر می خواهیم از افراد نیازمند حمایت کنیم ، باید کارهای بیشتری انجام دهیم.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد که جهان امروز به «ابزارهای مالی خلاقانه » نیاز دارد تا کشورهای در حال توسعه را قادر سازد با این بحران مواجه شوند و از آن عبور کنند.

براساس آمارهای منتشر تاکنون بیش از 880 هزار تن در جهان به ویروس کرونا مبتلا و بیش از 44 هزار تن جان باخته اند و اقتصاد جهان در آستانه فلج و ناکارآمدی کامل قرار گرفته است.

 

منبع : ایرنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه