به گزارش تارنمای روزنامه "الیوم السابع" دشتی افزود:
انسانهای زیادی را از دست خواهیم داد که قابل جبران نیست، شغلهای زیادی در نتیجه شیوع کرونا از بین خواهند رفت، همچنان که میلیاردها دلار خسارت برجای خواهد ماند.
فعال سیاسی ایرانی تبار و نماینده سابق مجلس کویت افزود: شیوع کرونا موجب فقیر شدن بسیاری خواهد شد، بسیاری از پناهجویان و آوارگان از دریافت کمک محروم خواهند شد، همچنین موجب افزایش خشونت علیه زنان و وخامت اوضاع بهداشتی آنان میشود.
دشتی گفت: هدفم ارائه آمارهای ترسناک نیست، بلکه بدنبال آن هستم که بگویم ویروس کرونا یک خطر بیسابقه است که مستلزم همبستگی همگان است و باید برای نابودی این بیماری و کاهش پیامدهای آن فورا اقدام کنیم.
مدیر اسکوا از دولتهای عربی خواست که یک صندوق منطقهای برای همبستگی اجتماعی، صندوقی برای حمایت از کشورهای عربی کمتر توسعه یافته و آنهایی که در معرض خطر بیشتر ناشی از شیوع کرونا هستند، تأسیس کنند تانیازمندیهای ملتهای عرب تأمین شود.
دشتی همچنین گفت، شایسته است، صندوقهای مذکور سرمایهگذاری خود را در بخش بهداشتی، حمایت از شرکتهای کوچک و متوسط سوق دهند و نهادهای مالی و اعتباری منطقهای نیز ساز وکاری وضع کنند تا متقاضیان، وامهای اخذ شده خود را با تأخیر پرداخت کنند.
مدیر اسکوا افزود: حل پیامدهای ناشی از شیوع کرونا تنها با اقدامات محلی برطرف نخواهد شد، بلکه باید تدابیری در سطح کشورها صورت گیرد و در همین راستا دولتهای عربی اقدامات درخور توجهی را برای مقابله با کرونا در پیش گرفتهاند.
اظهارات دشتی همزمان با آن مطرح میشود که مایکل رایان مدیر امور برنامه های اضطراری سازمان بهداشت جهانی جمعه شب گفت که نمیتوان پیشبینی کرد که بیماری کرونا چه مدت به طول بینجامد.
شیوع ویروس کرونا معروف به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین بعد از انجام یک سری تحقیقات، در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۵۹۴ هزار و ۷۹۱ نفر رسید. از این تعداد ۲۷ هزار و ۲۵۵ نفر جان باخته و ۱۳۳ هزار و ۶ نفر نیز بهبود پیدا کردهاند.
دیدگاه تان را بنویسید