وی افزود: هم اکنون پتانسیلهای خیلی بزرگی در حوزههایی مثل کاهش مصرف برق و حاملهای انرژی، هوشمندسازی مدیریت ساختمانها، موتورخانهها و کنترل گلخانهها وجود دارد و تام میتواند به عنوان پلتفرم دانشی عمل کرده و با سرمایهگذاری در استارت آپهای پیشرو در اختیار قرار دادن زیرساختهای دانشی خود مانند TAM SCADA به ایشان، هدایتگر حرکتهای اقتصادی متنوع در پروژه های هوشمندسازی اینچنینی باشد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو نیز با بیان اینکه تام نه فقط برای ایرانخودرو که برای کشور یک سرمایه محسوب میشود، گفت: باید بتوانیم از ظرفیتهای این شرکت به بهترین نحو بهره ببریم و ایده استفاده از تکنوسنتر در گروه صنعتی نیز در راستای استفاده از بازوان اجرایی قوی مثل تام است.
مظفر اعوانی مدیرعامل شرکت تام نیز با بیان این که تام جزو شرکتهای همواره سود ده گروه صنعتی بوده است، خاطرنشان کرد: هماکنون یکی از بزرگترین پروژههای بزرگ IoT را تام در ایرانخودرو اجرا کرده که در حوزه هوشمندسازی حاملهای انرژی بوده است . اکنون این امکان وجود دارد که از پتانسیلهای دانشبنیانی تام ، به عنوان یک مرکز نوآوری هوشمندسازی بهره برد.
وی افزود: تام همچنین میتواند در حوزه ارایه خدمات اینترنتی تاکسیرانی و تعمیر و نگهداری به صورت پایلوت به ارایه خدمات بپردازد.
در حاشیه نشست این تفاهم نامه که منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فنآوریهای حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته و نایب رئیس هیات مدیره ایران خودرو، اعضای هیات مدیره شرکت تام ایرانخودرو نیز حضور داشتند، شرکت تام آمادگی خود را در حوزههای جمعآوری، مانیتورینگ، تحلیل دادهها و کنترل فرآیندهای تولید، طراحی و اجرای خطوط تولید رباتیک هوشمند، سیستمهای ردیابی در خطوط تولید، تعریف شبکه اتصال هوشمند و اپلیکیشنهای کاربردی حوزه خودرو و نوسازی و ارتقای سطح اتوماسیون کارخانهها با هدف افزایش کیفیت و بهرهوری اعلام کرد.
دیدگاه تان را بنویسید