حجت الاسلام و المسلمین سید محمد سجاد موسوی، با اشاره به اهمیت و حساسیت انتخابات دوم اسفندماه گفت: چه در خصوص انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و چه انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری، حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای در وهله نخست و سپس انتخاب آگاهانه آن ها از جمله عوامل تضمین کننده امنیت کشور است.
وی افزود: به تعبیر رسای رهبر معظم انقلاب، انتخابات برای کشور و ملت ما فرصتی بسیار بزرگ و برای دشمنان تهدید است، چه آن که دشمنان از پشتوانه مردمی نظام به جهت حضور باشکوه و مقتدرانه مردم در انتخابات بسیار بیشتر از امکانات تسلیحاتی و قوای نظامی هراس و واهمه دارند.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم گفت: برگزاری انتخابات از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون نشان دهنده صلابت و استواری نظام اسلامی بر رأی مردم است، چه آن که این مساله خود گواهی بزرگ بر مردم سالاری دینی در کشور ما به شمار می رود.
وی در ادامه با تاکید بر این که براساس اصل یکصد و هفتم قانون اساسی، تعیین رهبر از بین فقهای واجد شرایط، مهم ترین وظیفه و کارکرد مجلس خبرگان است، اظهار کرد: اهمیت خاص انتخابات مجلس شورای اسلامی نباید باعث غفلت از انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان شود، بلکه توجه به هر دو انتخابات به خصوص در استان تهران حائز اهمیت است.
کاندیدای انتخابات میاندوره ای مجلس خبرگان یادآور شد: هدف از حضور بنده در این عرصه، نباید رقابت با بزرگان و خدمتگذاران با سابقه ای تعبیر شود که عمری را در راستای حفظ انقلاب و ارزش های دینی سپری کرده اند بلکه غرض اصلی تلاش برای پرشورتر برگزار شدن انتخابات و به تبع آن، وجود رقیب انتخاباتی به منظور جلب آراء و سلیقه های مختلف در آوردگاه مهم انتخابات است.
وی افزود: از سوی دیگر ،ایجاد انگیزه در طلاب فعال حوزه علمیه به منظور تلاش بیشتر برای کسب مراتب بالای علمی و اجتهادی مدنظر بوده،ضمن آن که زمینه سازی برای ارتقای امیدواری مردم به حوزه و آینده آن نیز مطرح است، چرا که ورود طلبه های جوان در این عرصه، موفقیتی برای حوزه علمیه محسوب می شود.
موسوی خاطرنشان کرد: به لطف الهی، حوزه علمیه این حد از بالندگی را داراست که اساتیدی در سنین جوانی در مراتب بالای علمی به عرصه فقه و اجتهاد تحویل دهد و صد البته امروزه بسیاری از اساتید جوان حوزه در این رتبه ها و بلکه بالاتر قرار دارند.
وی ابراز کرد: ورود امثال بنده همچنین لبیک گویی به ندای مقام معظم رهبری است، به این معنا که وقتی رهبر عزیزمان، راهبرد جوان گرایی را اعلام و آن را از نکات اساسی گام دوم انقلاب قرار می دهند، این ورود لبیک گویی به ندای رهبری قلمداد می شود.
عضو جامعه نخبگانی حوزه علمیه قم همچنین گفت: مجلس خبرگان رهبری در کنار وظایف قانونی که عبارت است از تعیین رهبری در صورت لزوم و نظارت بر این جایگاه، دو وظیفه اجتماعی مهم دیگر بر عهده دارد؛ یکی حمایت از ولی فقیه بعد از نظارت و تایید ایشان و تشریح مقاصد و اهداف نظام و رهبری به مردم و به نوعی همراه کردن مردم با مقاصد والای نظام و انقلاب و دیگری ارتباط تنگاتنگ با مردم و شنیدن مشکلات و دردهای جامعه و انتقال این مشکلات به کارگزاران و مسئولان مربوطه و در یک کلمه، مطالبهگری احقاق حقوق مردم از مسئولان.
وی تصریح کرد: بی شک تحقق این مهم جز با روحیه جوانی و با اندیشه جهادی و انقلابی محقق نخواهد شد، ضمن آن که مردم از مسئولان صداقت و ساده زیستی غیرشعاری و در عرصه عمل را می خواهند.
دیدگاه تان را بنویسید