ارسال به دیگران پرینت

رئیس جمهور لبنان، دخالت حزب‌الله در امور دولت را تکذیب کرد

«میشل عون»، رئیس جمهوری لبنان ادعاها مبنی بر اینکه جنبش حزب‌الله لبنان در دولت جدید این کشور دخالت دارد را رد کرد.

رئیس جمهور لبنان، دخالت حزب‌الله در امور دولت را تکذیب کرد

عون امروز شنبه (۱۹ بهمن) در گفت‌وگو با مجله فرانسوی «Valeurs actuelles» گفت که حزب‌الله دولت جدید را رهبری نمی‌کند. رئیس جمهور لبنان در پاسخ به اینکه آیا احتمال دارد حزب‌الله در رویارویی احتمالی بین ایران و آمریکا، ورود خواهد کند، گفت که به رغم اینکه همه معتقدند حزب وارد خواهد شد، ولی او شخصاً تضمین می‌دهد که حزب‌الله به قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل احترام خواهد گذاشت.

قطعنامه ۱۷۰۱ که سال ۲۰۰۶ با اجماع اعضای شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رسید، خواستار آتش‌بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی در جنگ ۳۳ روزه شد.

عون گفت که حزب‌الله لبنان در امور دولت دخالت نمی‌کند؛ چرا که این حزب وزیر و نماینده در پارلمان دارد و مواضع دولت لبنان نیز در صحنه ملی مقبول است.

او ادامه داد: «اغلب می‌شنویم که به دلیل وجود حزب‌الله، حاکمیتی برای لبنان نمانده یا نقض شده، ولی این باور اشتباه است».

میشل عون علت تشکیل حزب‌الله را به اشغالگری و تشکیل کیان غاصب صهیونیستی در فلسطین دانست و گفت که بارها شده که این رژیم به لبنان حمله و تعدی کرده، ولی این کشور هرگز دست به مقابله به مثل نزده است.

رئیس جمهوری لبنان از «حسّان دیّاب»، نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه خواست که برای مقابله با بحران اقتصادی کنونی در این کشور تلاش کند.

رئیس جمهوری لبنان همچنین از کمک‌های فرانسه به این کشور خبر داد و گفت که شماری از کشورها از جمله فرانسه برای کمک به بیروت جهت برون‌رفت از این بحران ابراز تمایل کرده‌اند. عون گفت که همه اقدامات لازم مالی سخت را جهت شکوفایی اقتصاد لبنان اتخاذ خواهد کرد.

قرار است دولت پارلمان لبنان دوشنبه و سه‌شنبه این هفته به دولت حسان دیاب رأی اعتماد دهد. دیاب اواخر آذرماه از سوی رئیس جمهور لبنان برای تشکیل کابینه مأمور شد. او یک ماه بعد اعضا و ترکیب کابینه خود را به میشل عون ارائه کرد و قرار است در روزهای آینده، پارلمان به کابینه پیشنهادی او رأی اعتماد دهد.

 

منبع : خبر آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه