سرهنگ احمد شیرانی گفت از این رو شرایط مناسبی در پایان این هفته برای مسافرت در جادهای کشور خصوصا در استانهای شمالی و غربی کشور وجود ندارد.
رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی با اشاره به پیشبینی سازمان هواشناسی از وضعیت جوی کشو در روزهای پنجشنبه و جمعه گفت: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی از روز پنجشنبه این هفته ۲۱ بهمن تا روز دوشنبه ۲۵ بهمن بارش برف و باران ، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما در اکثر استانهای کشور پیش بینی شده است.
سرهنگ احمد شیرانی گفت از این رو شرایط مناسبی در پایان این هفته برای مسافرت در جادهای کشور خصوصا در استانهای شمالی و غربی کشور وجود ندارد.
سید محمد زهیر غرضی، فعال رسانهای و مدیر مسئول خبرگزاری ۵۵ آنلاین، در تازهترین اظهار نظر خود اعلام کرد که از هر برند…
دورهمی رسانهای همنشین با حضور اصحاب رسانه و «سبحان فروغی» مدیرعامل تپسل و «شهاب خدابخش» مدیرعامل کافه بازار، با…
در نشست اخیر کارشناسان اقتصادی، موانع سوخت نفتی به عنوان عامل کلیدی در رشد اقتصادی مناطق مختلف بررسی شد.
در سالهای اخیر، تحولات اقتصادی و نوسانات شدید نرخ ارز، اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار داده است. تغییرات در سیاستهای…
دیدگاه تان را بنویسید