حسین دماوندی نژاد در پاسخ به چرایی افزایش قیمت گوشت در بازار گفت: افزایش قیمت گوشت ارتباطی به صادرات دام ندارد، زیرا صادرات دام مقداری نیست که بتواند در بازار تاثیر بگذارد.
وی ادامه داد: کشور ما میتواند سالانه تا یک میلیون راس دام برای صادرات آماده کند اما از مهر ماه تاکنون کمتر از ۲۰هزار راس دام صادر شده است. بنابراین میتوان گفت که صادرات هیچ دخالتی در افزایش قیمت گوشت ندارد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: مجموعه دامهای موجود در کشور در مناطق زاگرس و البرز مستقر و وابسته به مراتع و دامنهها هستند. برف، بوران و یخبندان بی سابقه ای اخیرا وارد کشور شده که حتی آمد و شد را هم در این مناطق مختل کرده است. با پیگیریهای انجام شده مشخص شد این موضوع در افزایش قیمت گوشت موثر بوده است.
دماوندی نژاد تصریح کرد:با اقداماتی که وزارت جهادکشاورزی در این خصوص انجام داده توانسته روزانه بیش از ۱۰۰۰ راس دام سبک و بیش از ۲۰۰ راس دام سنگین را کشتار و روانه بازارکند تا همچنان تعادل در عرضه و تقاضا حفظ شود.
وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد با بیان اینکه با توجه به آمار و ارقام عرضه دام مازاد بر نیاز بوده است، گفت: توانستیم از طریق کشتارگاههای طرف قرارداد این دامها را عرضه کنیم. همچنین شرکت پشتیبانی امور دام هم اکنون ۵۰ هزار راس دام سبک و بیش از ۱۰۰۰ راس دام زنده ذخیره کرده است که به مرور کشتار و وارد بازار خواهد شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان گفت: در روند عرضه دام و قیمت دام زنده سبک و سنگین هیچ تغییری ندیدهایم. البته تغییر قیمت هم پذیرفته نیست. بازار تحت نظارت است. هرگونه افزایش قیمت از نظر ما رد و پیگیری خواهد شد.
خوب وارد بازار کردن واسع اندازه یک روزیک شهر ماباقی ایران چی کل ایران 20 درصد دام وجود داره تونم دامداران واقعی گوشت مفت نمیدن بازار بخورید 2سال کشتار شدن دام های مولد دام نیست قبول کنید بخواهید گوشت وارد کنید کیلوی 350 هزار میشه وارد بازار کنید پس نتیجه تا عید گوشت 400 تومان باید بخرید
همه دام ها کشتار شدن منتظر گوشت کیلوی 500 هزار باشید
خونه چند میلیاردی شد نتونستید جلو بگیرد ماشین باقی اجناس همینطور الانم گوشت خیر دام دامداری نمونده منتظر گوشت کیلوی 450 هزار باشید