ارسال به دیگران پرینت

تولید نفت اوپک برای هفتمین ماه پیاپی افزایش یافت | ایران در رتبه سوم افزایش تولید

سیزده عضو اوپک ۲۵.۷۵ میلیون بشکه در روز نفت در ژانویه تولید کردند که برای هفتمین ماه پیاپی افزایش داشت و ۱۶۰ هزار بشکه در روز بیشتر از دسامبر ۲۰۲۰ بود.

تولید نفت اوپک برای هفتمین ماه پیاپی افزایش یافت  | ایران در رتبه سوم افزایش تولید

سیزده عضو اوپک ۲۵.۷۵ میلیون بشکه در روز نفت در ژانویه تولید کردند که برای هفتمین ماه پیاپی افزایش داشت و ۱۶۰ هزار بشکه در روز بیشتر از دسامبر ۲۰۲۰ بود.

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، تولید نفت اوپک برای هفتمین ماه پیاپی در ژانویه افزایش یافته است. این افزایش به دنبال توافق اوپک و متحدانش برای پایین آوردن میزان کاهش تولید صورت گرفته، البته کاهش ناخواسته صادرات نیجریه این افزایش را محدود کرده است.

سیزده عضو سازمان کشور‌های صادر کننده نفت ۲۵.۷۵ میلیون بشکه در روز در ژانویه تولید کردند که ۱۶۰ هزار بشکه در روز بیشتر از ماه دسامبر ۲۰۲۰ بود.

اعضای ائتلاف اوپک پلاس توافق کردند تولید خود را از اول ژانویه افزایش دهند و در بحبوحه ترس از روند کند بهبود تقاضا، دوباره تولید را از فوریه محدود کنند. جدیدترین قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس کمک کرد قیمت نفت به بیش از ۵۷ دلار در هر بشکه برسد که بالاترین رقم طی ۱۱ ماه گذشته بود.

بیشترین افزایش عرضه نفت در ماه ژانویه متعلق به عربستان و عراق، دو تولیدکننده برتر اوپک بود که سهمیه بیشتر آن‌ها را نشان می‌داد. عراق در حال حاضر طبق قرارداد کاهش تولید عمل می‌کند، کاری که در گذشته موفق به انجام آن نشده بود.

اوپک پلاس توافق کرده ۵۰۰ هزار بشکه در روز تولید بیشتری در ژانویه داشته باشد که ۳۰۰ هزار بشکه آن متعلق به اوپک است. تقاضای نفت جهان تا حدی بهبود یافته است.

بیشتر بخوانید

اوپک ۱.۳ میلیارد بشکه نفت را در ۲۰۲۰ وارد بازار نکرد تا قیمت را افزایش دهد

تعهد اوپک پلاس به قرارداد کاهش تولید در ماه ژانویه به ۸۵ درصد رسید

تولید کنندگان اوپک ۱۰۳ درصد در ژانویه به قرارداد کاهش تولید پایبند بوده‌اند. این رقم در ماه دسامبر برابر با ۹۹ درصد بود.

سومین افزایش تولید بزرگ در اوپک متعلق به ایران بود که از قرارداد کاهش تولید معاف شده و امیدوار است صادرات خود را با کاهش تحریم‌های آمریکا افزایش دهد. صادرات نفت ایران از سه ماهه پایانی ۲۰۲۰ رو به افزایش بوده، ولی همچنان بسیار پایین‌تر از سطح صادرات آن در ۲۰۱۸ است، یعنی قبل از سخت‌تر شدن تحریم‌ها توسط دونالد ترامپ.

بیشترین کاهش تولید نفت متعلق به نیجریه بوده است. لیبی هم که از قرارداد کاهش تولید معاف شده تولید خود را پایین آورده است.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه