ارسال به دیگران پرینت

رییس جمهوری آذربایجان: شهر راهبردی شوشا در قره باغ را آزاد کردیم | پس از ۲۸ سال، صدای اذان در این شهر طنین انداز خواهد شد

الهام علی اف رییس جمهوری آذربایجان از آزادسازی شهر راهبردی شوشا واقع در قره باغ خبر داد. شوشا که به کنسرواتوار آذربایجان مشهور بوده موطن بسیاری از آهنگسازان، هنرمندان موسیقی، شاعران و نویسندگان ارمنی و آذربایجانی است.

رییس جمهوری آذربایجان: شهر راهبردی شوشا در قره باغ را آزاد کردیم | پس از ۲۸ سال، صدای اذان در این شهر طنین انداز خواهد شد

الهام علی اف رییس جمهوری آذربایجان از آزادسازی شهر راهبردی شوشا واقع در قره باغ خبر داد.

به گزارش ایرنا رییس جمهوری آذربایجان در پیامی به مردم کشورش که از طریق شبکه‌های تلویزیونی این کشور بطور زنده پخش شد ، گفت که جمهوری آذربایجان پس از فاصله ۲۸ سال دو باره به شوشا بر می‌گردد.

وی با اشاره به نافرجام بودن تلاش های حل مسالمت آمیز مناقشه قره باغ گفت که جمهوری آذربایجان توانست سرزمینهای خود را از روش های نظامی آزاد کند.

شوشا شهری در منطقه مورد مناقشه ناگورنو - قره‌باغ در قفقاز جنوبی است. تا پیش از جنگ قره‌باغ، این شهر یکی از شهرهای جمهوری آذربایجان بوده‌است. این شهر که به کنسرواتوار آذربایجان مشهور بوده موطن بسیاری از آهنگسازان، هنرمندان موسیقی، شاعران و نویسندگان ارمنی و آذربایجانی است. این شهر همچنین پس از جنگ جهانی اول برای ارمنی‌ها به جهت اقتصادی و فرهنگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شده‌است. وجود «کلیسای جامع شوشی» این شهر را از نظر مذهبی نیز برای ارامنه دارای اهمیت ویژه‌ای ساخته‌است. در حال حاضر این شهر در بخش شوشا در جمهوری آرتساخ واقع شده‌است.

ارتفاع این شهر ۱۴۰۰ تا ۱۸۰۰ متر از سطح آب‌های آزاد است و دارای مناظر بسیار بدیع کوهستانی است که پوشیده از جنگل‌های انبوه است.

همچنین به گزارش خبرگزاری آناتولی، علی اف در اظهارات خود گفت: پس از 28 سال صدای اذان در شهر شوشا طنین انداز خواهد شد.

او ادامه داد: در مسیر پیروزی پیش می‌رویم. اگر ارمنستان به درخواست‌هایمان پاسخ ندهد تا آخر خواهیم رفت.

او افزود: خون قربانیان خوجالی بر زمین نماند. انتقام شهدایمان را گرفتیم. انتقاممان را در میدان نبرد گرفتیم.

 
 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه