وزیر بهداشت خطاب به مدیران بهداشتی و درمانی گفت: مردم را نباید هراسناک و وحشت زده کنیم. مصاحبه نکنید که "تخت خالی نداریم". اینگونه نیست. مردم نباید در هیچ کجای کشور هراس نبود تخت بیمارستانی داشته باشند.
دکتر سعید نمکی در نشست با اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در ستاد این دانشگاه اظهار داشت: در هیچ کجای کشور نباید بگوییم که تخت خالی برای بیماران نداریم. خوشبختانه در تمام کشور کادر بهداشتی و درمانی برغم همه مشکلات مثل کوه ایستاده اند و دارند تخت خاص بیماران کرونا اضافه می کنند. اگر لازم باشد از بخش های غیر کرونا، باز هم به بخش کووید۱۹ اضافه می کنیم.
وی افزود: نگران درآمد اختصاصی بیمارستانها هم نباشید. به شما قول می دهم و رییس جمهور و سازمان برنامه و بودجه هم حمایت می کنند. کسری درآمد اختصاصی بیمارستانها را به دلیل اشغال بخش های کرونایی حتما جبران می کنیم.
وزیر بهداشت تاکید کرد: تقاضای من این است که به مردم سیگنال مایوس کننده بیهوده ندهید. مردم را از خطرات کرونا آگاه کنید، هوشیار کنید اما اینگونه صحبت نکنید که "ایها الناس، تخت خالی نیست و ممکن است در خیابان بمانید". بنده به عنوان وزیر و شما به عنوان خدمتگزاران کنار مردم در نظام سلامت، وظیفه داریم که همه بیماران را فارغ از هر دلیل و علتی پذیرش و به آنها خدمت رسانی کنیم.
نمکی تصریح کرد: مگر کسی که چاقو خورده، دعوا کرده، رانندگی ناجور کرده، خودرو او واژگون شده را پذیرش نمی کنیم؟ همیشه می گویم و تکرار می کنم بنده وزیر بهداشتِ همه ملت ایران اعم از شیعه، اهل تسنن، زرتشتی، مسیحی، کلیمی، لامذهب، اصولگرا، اصلاح طلب و حتی زندانی محکوم به اعدام هستم. نمی توانیم به مردم بگوییم که چون چاقو کشیده ای و به شکم همدیگر فرو کرده اید، تو را پذیرش نمی کنم. مسوولیت ما چیز دیگریست.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی یادآور شد: خواهش من این است که به مردم وحشت بیهوده منتقل نکنیم که تخت خالی نداریم و هیچ وقت نباید این را اعلام کنیم چون تخت خالی داریم اما از آن طرف هم باید مردم را نسبت به این بیماری آگاه کنیم. فرض کنید همه خودروهای آتش نشانی، جنب خانه فردی ایستاده آیا او باید خانه خود را آتش بزند؟ یا اینکه همه امدادگران در یک مکان حضور دارند، فرد باید خودش را از پشت بام پایین بیاندازد؟
وزیر بهداشت تاکید کرد: نمی توانیم به مردم القای وحشت کنیم پس باید برای بخش کرونا و غیرکرونا حتما آمادگی داشته باشیم و این بخش ها حتی برای انجام سی تی اسکن و آزمایش را از همدیگر جدا کنیم تا زنجیره انتقال را قطع کرده و برای سایر بیماران اعتماد و اطمینان ایجاد کنیم.
ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید